Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL likalnik FV4944E0 Ultragliss Anticalc

Parni likalnik Tefal FV4944E0 »Ultragliss Anticalc« z Ultragliss likalno ploščo in ločenim zbiralnikom vodenag kamna Anticalc. Zaradi posebne zasnove, ki lajša likanje, se likalna plošča Ultragliss s funkcijo proti vodnemu kamnu z izzivi spopada z izjemno dobrimi rezultati in trajno zmogljivostjo.

Prvovrsten zbiralnik vodnega kamna je namenjen zajemu delcev vodnega kamna. S tem preprečuje kopičenje vodnega kamna znotraj parne komore in zagotavlja visoko zmogljivost skozi celotno življenjsko dobo likalnika. Nenaporno vzdrževanje in čiščenje zahtevata zgolj redno izpiranje z vodo.

Zahvaljujoč aktivnim parnim odprtinam na konici, ob straneh in v sredini likalne plošče, ki zagotavljajo maksimalno razporeditev pare, omogoča tehnologija Durilium izjemno drsenje in zelo učinkovite rezultate.

Z značilnostmi, kot so sistem proti kapljanju, natančna konica, močnejše oddajanje pare in druge lastnosti, zagotavlja likalna plošča Ultragliss s funkcijo proti vodnemu kamnu lažje likanje z zmogljivostjo, ki izpolnjuje vsa pričakovanja.

 

 

Glavne funkcije:

  • Izjemna moč
  • Sistem proti kapljanju
  • Prostornina rezervoarja za vodo 300 ml
  • Ločen in odstranljiv zbiralnik vodnega kamna
Redna cena:59,90 €

Moč

2500 W

Likalna površina

»Ultragliss Anticalc«

Enkratni izpust pare

150 g/min

Variabilni izpust pare

0 – 40 g/min

Rezervoar za vodo

300 ml

Dodatno Zbiralnik vodnega kamna, Durillium likalna plošča, sistem proti kapljanju

Barva

Modra

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki