Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA strižnik TN944MF0 Formula 1

En strižnik, neomejene možnosti. Izberite svoj stil in spremenite svoj videz s pomočjo strižnika za moške Rowenta TN944MF0 Formula 1. Od urejene brade do sveže postriženih las in popolnoma urejenih dlak na telesu, en strižnik poskrbi za vse, da boste v hitrem življenjskem ritmu vedno urejeni, od glave do pete.


Tehnologija Wet & Dry za optimalno uporabo pod prho. Snemljiva rezila pa zagotavljajo enostavno čiščenje in boljšo higieno.


Rezila iz nerjavečega jekla z oblogo iz črnega titana in izjemno hiter motor za dolgotrajno ostrino ter popolno striženje v eni potezi, tudi na močnih, gostih laseh. In še tehnologija samoostrenja za dolgotrajno učinkovitost. Zahvaljujoč litij-ionski bateriji se vam ne bo potrebno ustavljati, saj nudi do 120 minut avtonomije — kar pomeni 2 meseca brezskrbnega striženja brez polnjenja in priročno funkcijo hitrega polnjenja. Digitalni indikator stanja baterije vam omogoča enostavno preverjanje stanja baterije za popolno brezskrbnost.


Neomejeno oblikovanje 10-v-1. Uživajte z enim vsestranskim strižnikom, ki vam oblikuje brado, postriže lase in uredi obraz ter telo s pomočjo številnih nastavkov, da boste vedno urejeni. Za popoln slog v vseh okoliščinah.

Posebno rezilo za lase in brado z 32 nastavitvami dolžine rezanja, od 0,5 mm do 17 mm, z natančnostjo do 0,5 mm. Strižnik vključuje tudi 3 nastavljive glavnike od 3 do 17 mm.

Nastavek za ušesa in telo. Enostavno in hitro se znebite neželenih dlak. Vrtljivo rezilo zagotavlja učinkovito in neboleče britje dlak v ušesih in nosu.

Redna cena:92,00 €

Rezila

Nerjaveče jeklo

Prevleka rezila Titan
Funkcije Brezvrvična uporaba, mokra in suha uporaba  
Cona Lasje + brada + telo
Velikost rezila za brado 32 mm
Velikost rezila za lase 32 mm
Št. hitrosti
Št. glavnikov 3
Čas delovanja 120 min
Čas polnjenja 90 min
Indikator polnjenja LED
Uporaba Brezžična ali žična
Čiščenje Dovoljeno je čiščenje vseh delov 

Dodatki

3 glavniki za lase, nastavljiv glavnik za brado, set za čiščenje, torbica, napajalnik

Dimenzije 17 x 5 x 5 cm
Teža 0,14 kg

Barva

Rdeča/črna/srebrna

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki