Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL likalnik FV5770E0 Easygliss Plus

Likalnik Tefal FV5770E0 Easygliss Plus združuje izjemno drsenje z zdaj še večjo močjo pare in izboljšanimi funkcijami, s tem naredi likanje hitro in enostavno.

 

Tefal FV5770E0 Easygliss Plus je opremljen z našo najbolj tanko likalno ploščo s tehnologijo Durilium Airglide z najboljšim drsenjem.

 

Omogočite nego oblačil z nadgradnjo z 2700 W moči za hiter čas segrevanja, neprekinjeno paro do 50 g/minuto za izjemno učinkovitost likanja in izredno zmogljivim udarom pare 240 g/minuto, s katero lahko zgladite tudi najbolj trdovratne gube.

 

Odkrijte likalnik, ki z izboljšanimi funkcijami ustreza višjim zmogljivostim: priročen dizajn omogoča lažje polnjenje, funkcija proti kapljanju ohranja tkanino brezhibno in zaščiteno, 100-% aktivne luknje pare pa zagotavljajo največjo porazdelitev in pokritost.

 

Likanje občutljivih in večjih kosov oblačil je olajšano z vertikalno funkcijo pare, ki je idealna za glajenje gub na oblekah in drugih visečih tkaninah - tudi na zavesah.

 

Dobro oblikovan dizajn vključuje natančno konico za enostaven dostop, ki omogoča, da zgladite gube povsod, tudi na težko dostopnih mestih, kot so šivi in ovratniki.

Redna cena:69,00 €

Tehnični podatki:

 

Moč: 2700 W

Neprekinjeni izpust pare: do 50 g/minuto 

Udar pare: 240 g/minuto

Likalna plošča: Durilium Airglide

Posoda za vodo: 1 liter

Neprekinjena razpršenost pare: konica, stran in sredina

Funkcije: vertikalna para, pršenje, samodejni izklop, sistem proti vodnemu kamnu, sistem proti kapljanju

Barva: modra/bela



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki