Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

GOURMETMAXX cvrtnik 10407 (6.2l)

Hitro uživanje tudi za večje skupine: digitalni cvrtnik na vroč zrak GOURMETmaxx 10407 poskrbi za okusno družinsko porcijo zahvaljujoč 6,2 litrski košari za cvrtje. 

 

Pametna kombinacija hitrega kroženja vročega zraka in grelnega elementa ne zagotavlja le nežnega in hitrega pečenja, ampak zahteva tudi bistveno manj maščobe in energije kot običajne naprave.

 

Vaš najljubši zamrznjen pomfrit lahko pripravite celo brez dodatne maščobe. Poleg tega je možnih še 7 drugih načinov priprave: pečenje na žaru, praženje, pečenje, pečenje mesa, odmrzovanje, segrevanje in ohranjanje toplote.

 

Za uspešno kuhinjo lahko izberete enega od 8 prednastavljenih programov z digitalnim cvrtnikom na vroč zrak: ocvrt krompirček, perutnina, testo za torte, pica, kozice, ribe, piščančje peruti in meso. 

 

Preprosto izberite na zaslonu na dotik in počakajte. Cvrtnik GOURMETmaxx 10407 poskrbi za izbiro prave temperature in časa priprave. Ko se oglasi pisk, vam preostane le še, da uživate v dobrotah. Lahko se uporablja v temperaturnem območju 80-200° C.

Redna cena:99,99 €

Tehnične lastnosti:

 

Kapaciteta: 6.2 litra (ustreza približno 4-6 porcijam ocvrtega krompirčka)

Moč: 1500 W

Funkcije: 8 prednastavljenih programov, funkcija 60 minutnega časovnika, samodejni izklop, intuitivno upravljanje prek zaslona na dotik (prikazuje programe, čas kuhanja in še veliko več)

Temperaturno območje: 80-200° C

Material: ABS, polipropilen (PP), jeklo

Mere: 29.5 x 39 x 34 cm

Teža: 4.5 kg

Barva: črna



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki