Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik & pečica FW606810 Easy 20l

Večnamenska pečica Tefal FW606810 Easy Fry združuje cvrtnik na vroči zrak in pečico, s čimer omogoča neskončno možnosti za zdrave in okusne obroke, pripravljene doma. 

 

Z 10 funkcijami za pečenje in velikodušno prostornino 20 l je večnamenska pečica Tefal FW606810 Easy  idealna za družine in srečanja do 6 oseb. Pečen krompir ali cel pečen piščanec, ribe na žaru in še veliko več.

 

Prihranite do 70 % energije in pripravite okusen obrok do 50 % hitreje kot v običajni pečici, za manj časa, preživetega v kuhinji, in več časa za stvari, ki jih imate radi.

 

Vsestransko pečenje brez nadzora zahvaljujoč prednastavljenim programom: cvrtje na zraku, pečenje, pečenje na žaru, peka, pice, toast, dehidracija, štručke, segrevanje in pogrevanje.

 

Zdravi in okusni rezlultati s pomočjo Tefalove izjemne tehnologije Extra Crisp, ki zagotavlja popolno mešanico toplote in pretoka zraka, za mamljiv zapečen videz z malo ali brez olja.

 

Intuitivni digitalni zaslon in uporabniku prijazni kontrolniki so zasnovani tako, da vas vodijo do obrokov, ki so vsakič popolni.  

 

Aplikacija za kuhanje: neskončen navdih z enostavnimi recepti – od okusne hrane za goste do eksotičnih jedi – plus ročni izbori, sezonski recepti in nasveti, da vam nikoli ne zmanjka idej za obroke


Vsestranski dodatki: košara za cvrtje na vroči zrak obljublja hrustljav krompirček ob vsaki pripravi – z mrežo, rešetko in pekačem za različne obroke, ki bodo navdušili goste, ter pladnjem za drobtine za enostavno čiščenje po kuhanju.

Redna cena:298,00 €

Tehnični podatki:

 

Moč: 1800 W

Prostornina: 20 litrov (1.5 kg)

Funkcije: 10 prednastavljenih programov-cvrtje na zraku, pečenje, pečenje na žaru, peka, pice, toast, dehidracija, štručke, segrevanje in pogrevanje.

Dodatno: 3 nivoji pečenja, tehnologija Extra Crisp, intuitivni digitalni zaslon

Mere: 410 x 353 x 348 mm

Teža: 10,78 kg

Barva: črna



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki