Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik EY905D10 Easy Fry Dual 5.2l + 3.1l

Cvrtnik Tefal EY905D10 Easy Fry Dual 5,2l + 3,1l pripravite popoln obrok za vso družino v hipu. Z Dual Easy Fry & Grill, cvrtnikom in žarom 2v1, s katerima zahvaljujoč žaru kuhate z vročim zrakom in žarom. Ima rešetko in dva predala. V njegov XXL predal lahko shranite velike sestavine, kot je pečeno meso. Z osmimi samodejnimi programi kuhanja lahko kuhate z vročim zrakom, žarom in še veliko več. 

 

2 predala - predal XXL in predal standardne velikosti - za pripravo dveh različnih živil hkrati, za popoln obrok ali cel meni. Dual Easy Fry iz Tefala ima dva neodvisna predala, v katerih lahko naenkrat pripravite dve različni jedi – od okusno hrustljavega krompirčka do okusnega mesa, rib, zelenjave in celo sladic. Zahvaljujoč 2 neodvisnima predaloma, kjer lahko  individualno prilagodite programe kuhanja, čas kuhanja in temperature ter v hipu pričarate okusne jedi.

 

S funkcijo SYNCH lahko prilagodite različne čase priprave in postrežete vse hkrati. Več kot le cvrtnik z vročim zrakom: z dodatno funkcijo žara in ulito ploščo za žar lahko pripravite nežne, sočne mesne ali zelenjavne jedi, ki so popolnoma pečene na žaru. Žar doma brez dima in neprijetnih vonjav.

 

8 prednastavljenih programov kuhanja vam omogoča cvrtje, praženje, pečenje. Medtem ko je čiščenje zaradi odstranljivih delov, primerno za pomivalni stroj in enostavno. Vse to pomeni manj časa v kuhinji in več časa zase in za družino – idealno za stresne dni!

 

Dual Easy Fry je 40 % hitrejši in do 70 % bolj energijsko učinkovit kot običajna pečica ter je opremljen z brezplačno aplikacijo za recepte, ki ponuja različne recepte in dnevne navdihe, od slanih jedi, pripravljenih v samo 15 minutah, do posebej zdravih idej, ki temeljijo na Tehnologiji cvrtnika na vroč zrak naprave.

Redna cena:257,00 €

Moč

2700 W

Količina živil 1,2 kg + 0,8 kg

LCD zaslon

Da

Funkcije

Omogoča pečenje na žaru in peko, 8 prednastavljenih programov

Dodatno

Kapaciteta hrane: 8,3 l, možnost pranja vseh odstranljivih delov v pomivalnem stroju

Dimenzije 47,5 x 43,5 x 34 cm
Teža 11 kg

Barva

Črna/inox

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki