Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON antena WU-1A

Mobilni brezžični vmesnik WU-1a je ključ USB, ki omogoča, da vzpostavite brezžično povezavo med Nikonom D3200 in pametno mobilno napravo. Vmesnik lahko uporabite za prenos fotografij in videoposnetkov neposredno v pametni telefon ali tablični računalnik, ali da fotoaparat SLR upravljate daljinsko prek pametne naprave.

Vmesnik vam omogoča prenos slik brez truda, ne glede na to, kje ste: ni treba, da ga povežete z zunanjo vročo vstopno točko Wi-Fi, napaja pa ga fotoaparat. Z vmesnikom sta enostavna tako postopek pošiljanja fotografij in videoposnetkov v pametno napravo za skupno rabo, kot tudi prenos slik, da sprostite prostor na pomnilniški kartici fotoaparata. Vmesnik omogoča tudi, da fotoaparat SLR upravljate daljinsko. Je odlična dodatna oprema, ko želite narediti avtoportret ali pred fotografiranjem pogledati slike na večjem tabličnem zaslonu.

Redna cena:61,00 €

Glavne funkcije:

  • Kompaktni mobilni brezžični vmesnik D-SLR z vgrajeno povezljivostjo WI-Fi. Omogoča neposredno povezavo med Nikonovim fotoaparatom D-SLR in pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.
  • Napaja se prek fotoaparata: ne potrebuje baterij.
  • Enostaven prenos: fotografije in videoposnetke visoke kakovosti lahko pošljete neposredno iz fotoaparata v pametno napravo, kar olajša skupno rabo fotografij na družabnih omrežjih, prenos na spletna mesta za skupno rabo in za shranjevanje fotografij ali pošiljanje prek e-pošte.
  • Daljinsko upravljanje fotoaparata: WU-1a lahko uporabljate za daljinsko upravljanje fotoaparata prek pametne naprave. Popoln za avtoportrete in skupinske fotografije.
  • Oglejte si slike ali jih sestavite v pametni napravi: uporabite pametni telefon ali tablični računalnik za predogled slik, kadar fotografirate s pomočjo funkcije za daljinsko upravljanje, ali pa njegov večji zaslon izkoristite za sestavljanje zahtevnejših fotografij.
  • Enostavno varnostno kopiranje: sprostite prostor na pomnilniški kartici fotoaparata tako, da fotografije in videoposnetke shranite v pametno napravo.
  • Združljivost: trenutno WU-1a podpira operacijski sistem Android 2.3 ali novejši za pametne telefone in Android 3.0 ali novejši za tablične računalnike.
  • Programska oprema: mobilni brezžični vmesnik »Wireless Mobile Adapter Utility« lahko brezplačno prenesete v pametno napravo iz storitve Android Market.
  • Enostavne posodobitve vdelane programske opreme: vdelano programsko opremo lahko enostavno posodobite prek pametne naprave.

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki