Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA810870 Espresseria Automatic

Kavni aparat Krups EA810870 Espresseria Automatic vas vrne k bistvu espressa. S tem popolnoma avtomatskim aparatom za espresso uživajte v resničnem okusu uravnotežene, aromatične kave in espressa v kompaktni obliki, ki ne dela kompromisov glede količine. Opremljen je s 3 nastavitvami temperature in 3 nastavitvami finosti mletja kave za popolno nadzirane rezultate.

 

Patentiran sistem Thermoblock Compact

Zaradi sistema KRUPS Thermoblock Compact temperatura hitro narašča, da bi lahko uživali v vroči kavi takoj ob prvi skodelici. Krajši sistem pretoka vode preprečuje zmanjšanje temperature.

 

Kot pravi barman: izbira ustrezne finosti mletja

Pripravite ristretto ali espresso kot profesionalni barman s prilagajanjem količine in finosti mletja; z avtomatsko prilagoditvijo kovinski konusno nazobčen mlinček za kavo zagotavlja izbranemu napitku optimalne rezultate, lahko pa ga ročno prilagodite svojemu okusu.

 

Natančno in enostavno upravljanje

Doživite popoln nadzor nad svojim avtomatskim aparatom za espresso z LED signalnimi lučkami za enostavno in zelo natančno uporabniško doživetje.

 

Šoba za paro za popoln cappuccino

Enostavno čiščenje za dodatno praktičnost in higieno. Šoba za paro je zadnji stik za raznovrstne napitke in vam nudi, da doma uživate v popolnem penastem cappuccinu.

 

Nastavljiva šoba za kavo

Za maksimalno praktičnost in večjo prilagodljivost je nastavljiva šoba za kavo idealna rešitev za različne velikosti skodelic, za izjemne rezultate v vaši sodelici.

 

Popolni rezultati od ristretta do lunga

Odkrijte cel niz izvrstnih okusov in močnih arom, z izjemnimi rezultati za vse okuse, od robustnega, razburljivega espressa do gladkega in izpopolnjujočega lunga.

 

 

 

 

 


Redna cena:444,00 €

Moč

1450 W

Tlak 15
Vzdrževanje

Program za odstanjevanje vodnega kamna, Samočistilna funkcija

Dodatno

Kovinski mlinček za mletje kave (3 stopnje), nastavek za paro in penjenje mleka, 1,7 l rezervoar za vodo in 500 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop
Dimenzije  245 x 365 x 330 mm

Barva

Črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki