Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6477EA Silence Force Extreme 5*

Sesalnik Rowenta RO6477EA »Silence Force Extreme Turbo Animal Care« uporablja vrečke s prostornino 4,5 litra in filter HEPA 13.

 

Sesalnik deluje z močjo 750 W in pri svojem delovanju ne bo presegel 66 dB, pri tihem delovanju pa je njegova glasnost samo 64 dB. Dolga cev omogoča, da je sesanje udobno, brez nepotrebnega sklanjanja. Odlikuje ga tudi večje število nastavkov, ki omogočajo še boljše čiščenje. Njegova odlična filtracija odstrani kar 99,99 % prahu! Sesalnik je torej primeren za alergike in je hkrati nepogrešljiv aparat za vse ljubitelje pasjih in mačkih kosmatincev, saj izvrstno odstranjuje dlake. Edinstvena Maxi Turbo ščetka namreč na varen način odstranjuje živalsko dlako. Kljub temu pa je poraba električne energije zmanjšana za kar 60 % v primerjavi s tradicionalnimi modeli sesalnikov z višjo močjo.

 

Zveza potrošnikov Slovenije je sesalniku RO6477EA septembra 2016 dodelila laskav naslov: Najboljši sesalnik z vrečko. V testiranju je sodelovalo kar 17 vrst sesalnikov. 

 

Sesalnik odlikuje:

 

  1. učinkovitost odstranjevanja prahu na trdih površinah,
  2. učinkovitost odstranjevanja prahu s preprog in pohištva,
  3. stopnja emisije prahu.
Redna cena:299,90 €

Moč

750 W

Glasnost do 66 dB

Filter

HEPA 13

Letna poraba električne energije 27 kW
Vrečka/posoda Vrečka ZR200540

Dodatno

Sesalna glava "deep clean head", integrirani nastavek na ročaju "easy brush", krtača za parket, nastavek za reže, nastavek za pohištvo, Mini Turbo krtača za živalske dlake, Maxi Turbo krtača, območje dosega 11 m

Teža 10,6 kg

Barva

Bela/Siva

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki