Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON program CAMERA CONTROL PRO2

Ta programska oprema omogoča daljinsko upravljanje nastavitev v večini Nikonovih digitalnih zrcalno-refleksnih fotoaparatov. Računalnik in fotoaparat je mogoče povezati prek kabla USB ali prek žične ali brezžične povezave LAN z uporabo brezžičnega oddajnika. Podpira napredne funkcije fotoaparata, vključno s funkcijo ogleda v živo, Nikonovim sistemom nadzora slike in pregledovalnikom, ki skupaj omogočajo predogled in izbiro slik, preden jih prenesete v računalnik. Prav tako podpira tudi delovni potek Nikonove ekskluzivne programske opreme za fotografske studie in brskalnik.

Redna cena:169,00 €

Glavne funkcije:

  • Daljinsko upravljanje večine nastavitev Nikonovih digitalnih SLR-fotoaparatov, kot so način osvetlitve, hitrost zaklopa in zaslonka, iz računalnika.
  • Upravljanje prek žičnih ali brezžičnih povezav z uporabo brezžičnega oddajnika.
  • Neposreden prenos fotografij iz fotoaparata v računalnik in upravljanje delovnega poteka vseh postopkov od fotografiranja do shranjevanja slik.
  • Izboljšana funkcija predogleda omogoča prikaz sličic, ki so shranjene v računalniku.
  • Slike, shranjene v predpomnilniku fotoaparata, lahko v računalniku potrdite ali izbrišete s prikazom sličic ali predogleda, preden jih prenesete.
  • Podpira načine ogleda v živo (ročno fotografiranje ali način z uporabo stativa), pri katerih se uporablja tipalo fotoaparata, ki prek objektiva omogoča predogled v realnem času. Podpora načina ogleda v živo omogoča istočasno nastavitev točke ostrenja in/ali sprožilca ter potrditev slike na zaslonu računalnika. V načinu za uporabo stativa lahko izberete daljinsko upravljanje želene točke samodejnega ostrenja.
  • Podpira sistem nadzora slike, ki omogoča izbiranje in prilagajanje parametrov slike v računalniku ter ustvarjanje in shranjevanje krivulj po meri (podatkov za izravnavo tona) nazaj v fotoaparat.

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki