Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA890810 Evidence

Avtomatski aparat za espresso Krups EA890810 Evidence zagotavlja odlično kavno izkušnjo od zrnja do skodelice z najvišjo stopnjo skrbnosti in natančnosti. 15 različnih prednastavitev zajema vse vaše najljubše vrste, od aromatičnega espressa do popolnoma uravnoteženega cappuccina One-Touch, z možnostjo dodajanja espressa, ki bo v vsaki pijači povzročil eksplozijo okusa in energije, pa tudi temno nastavitev za posebej okusen in močan napitek.

 

Kavni aparat z močjo 1450 W uporablja patentiran Compact Thermoblock sistem (CTS) za hitro ogrevanje, kava bo topla že od prve skodelice naprej. Ima črpalko s pritiskom 15 barov. Nastavitev količine kave za izbran napitek je avtomatska, po želji pa jo lahko izberete sami, enako tudi z vodo in temperaturo.

 

Sistem KRUPS Quattro Force optimizira vsak korak priprave espressa in zagotavlja 20 % hitrejše mletje, izrednoravno potlačenje, izvrstno filtriranje in napredno odcejanje za dolgotrajno učinkovitost. Privoščite si popolne kavne pijače kar doma, povsem preprosto in brez čakanja, z aparatom dovršenega in elegantnega videza. Aparat Krups Evidence se ponaša tudi z avtomatskih dvojnim ciklom mletja kave in po višini nastavljivim iztekom kave, ki ustreza različnim velikostim skodelic.

 

Preprosto in razumljivo upravljanje z OLED-zaslonom na dotik zagotavlja takojšnje popolne rezultate.

Redna cena:799,90 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
Vzdrževanje Avtomatski program za čiščenje

Dodatno

OLED nadzorna plošča, 2,3 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop

Dimenzije  36,3 × 24 × 37,2 cm

Barva

Črna

Teža 8,4 kg
Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki