Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL namizni žar GC451B12 SuperGrill

Namizni žar Tefal GC451B12 SuperGrill je večnamenski žar z 4-mestnim termostatom. Z digitalnim časovnikom izberite čas pečenja glede na vaše želje in navade. Ni potrebe, da se obotavljate pri izmenjavi družabnih trenutkov z družino in prijatelji ob dobrem obroku na žaru!

 

Pripravite vse vrste sestavin, za vsako priložnost: žar v kuhinji ali BBQ na mizi. Zahvaljujoč searing načinu označite svoje meso in ga hranite sočno, da boste lahko uživali v vsakem ugrizu.

 

Ima 2 neoprijemljivi plošči, pralni v pomivalnem stroju. Žar je uporaben v več položajih, in sicer je uporaben kot žar za meso (Grill) ali kot žar za piknik (BBQ piknik). Ima termostat s 4 nastavitvami, za sendviče, ribe ali za meso. Kuhalna površina je približno 600 cm², plošči pa sta narejeni iz kakovostne neoprijemljive obloge.

 

Plošči se enostavno lahko odstranita in pomijeta v pomivalnem stroju. Žar je lahko prenosljiv, saj ima velik toplotno izoliran plastičen ročaj.

 

Glavne funkcije:

  • Več položajev
  • Preprost za čiščenje in shranjevanje
  • Termostat s 3 nastavitvami
Redna cena:146,00 €

Moč

2000 W

Plošče

2 neoprijemljivi aluminijasti plošči

Funkcije

Obojestranski gril, položaj žara

Dodatno

Nastavljiva višina pečenja, nastavljiv termostat, kontrolna lučka za optimalno segretje plošč, vertikalno shranjevanje, plošče pralne v pomivalnem stroju, dolžina električnega kabla 1,1 m

Velikosti plošč 32 x 24 cm
Dimenzije kuhalne površine 30 x 20 cm

Teža

4 kg

Barva

Srebrna

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki