KRUPS kavni aparat EA893C10 Evidence Metal Chrome Connect

Kavni aparat Krups EA893C10 Evidence Metal Chrome Connect je zasnovan za pripravo popolne kave doma. Avtomatska espresso naprava omogoča brezhibne rezultate do zadnje podrobnosti. Pripravite svoje najljubše napitke s pomočjo 15 prednastavitev, od zrn do skodelice. S KRUPS Quattro Force sistemom lahko okusite spremembo, prav tako pa je estetsko eleganten in se poda v vsako kuhinjo. 

 

Odkrijte popolne kavne napitke kar doma, z estetsko in sodobno napravo. 15 brezhibnih nastavitev kavnih napitkov za pripravo vaših najljubših; aromatičnega espressa, kremastega cappuccina v enem dotiku, okusnih lattejev (lahko pripravite dva naenkrat) in čajev s spremenljivimi temperaturnimi nastavitvami, vse pripravljeno do popolnosti, hitro in enostavno. Izjemni rezultati skupaj s čudovitim stilom, z modernim in elegrantnim brušenim kovinskimi zgledom, ki se poda v vsako kuhinjo. Svoj najljubši napitek začinite z dodatnim odmerkom espressa za poživitev okusa in dodatek energije vašemu napitku, ali pa uporabite nastavitev "dark" za krepko in močno kavo. 

 

Intuitivna OLED nadzorna plošča z zaslonom na dotik vam pomaga do hitrih, enostavnih rezultatov, prav tako pa vam omogoča popolno kontrolo nad vsakim korakom priprave napitkov. Moderna oblika izboljša izkušnjo pitja kave, z velikimi prostorninami (2,3 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna) skupaj z optimalnimi dimenzijami in ergonomijo, v eni priročni napravi, enostavni za uporabo. Omejite nabiranje vodnega kamna in vzdržujte na minimalni ravni, zahvaljujoč avtomatskemu sistemu izpiranja parne šobe, za dolgotrajno delovanje. 

 

KRUPS Quattro Force optimizira vsak korak priprave espressa, od zrna do skodelice: z 20% hitrejšim mletjem, ravnim potlačenjem, izjemnim varjenjem in naprednim odvajanjem (čiščenjem) za dolgotrajno delovanje. V napravo je vključena posoda za mleko, za boljšo uporabniško izkušnjo, ki vam omogoči uživanje v vseh kavnih napitkih z mlekom. 

 

Bluetooth povezljivost z namensko aplikacijo "Krups Espresso". Odkrijte svet kave, pošljite ukaz za pripravo vašega napitka in enostavno nadzirajte nastavitve, brez da bi vstali.

Redna cena:749,90 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
LED Da
Kapaciteta rezervoarja za vodo 2,3 l
Maksimalna razdalja od nastavka za kavo do pladnja zaodcejanje 15,8 cm
Vzdrževanje Avtomatsko (zaznavanje vodnega kamna, program izplakovanja, program izplakovanja za mlečni sistem, program čiščenja, program čiščenja za mlečni sistem, opomnik za odstranjevanje vodnega kamna)

Dodatno

15 brezhibnih nastavitev kavnih napitkov, dodatni odmerek espressa za še okusnejši napitek, Intuitivna OLED nadzorna plošča, 2,3 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna, 20% hitrejše mletje, posoda za mleko, Bluetooth aplikacija

Dimenzije 36,3 × 24 × 37,2 cm
Teža 8,4 kg

Barva

Krom

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki