KRUPS kavni aparat EA810B70 Espresseria Automatic Manual

Ali sanjate o popolnoma avtomatskem aparatu za espresso, ki zagotavlja odličen okus, čiste arome in neprimerljivo izkušnjo kave? Z aparatom KRUPS EA810B70 Espresseria Automatic Manual lahko uživate v kavi, prilagojeni vašemu okusu. Z upravljanjem, ki je preprosto za uporabo, lahko prilagodite finost mletja in volumen pijače. Nadzor nad mletjem omogoča popolno konsistenco glede na želene pijače, ki segajo odespressa polnega telesa do izvrstne dolge kave, kot to počnejo profesionalni baristi. Uživajte okusno doma narejeno kavo.


Popolno pripravo okusnega Espressa omogoča tehnologija QUATTRO FORCE:


UltraFlat vertikalni pritisk: hidravlični valj omogoča ustrezno tlačenje kave. Sila, s katero deluje sistem tlačenja UltraFlat, je zato zelo visoka, kar zagotavlja uravnotežen in okusen espresso.

 

Optimalno varjenje kave: kombinacija Thermoblock tehnologije KRUPS s 15-barsko črpalko, ki hkrati aktivira hidravlični del naprave in pripravi espresso.

 

Mlinček Activspeed: novi mlinček KRUPS Active Speed je narejen tako, da med delovanjem zagotavlja visok upor. Mlinčki so bili razviti tako, da opravijo do 280.000 ciklov brez napake.

 

Samodejno čiščenje: aparat se po vsaki uporabi samodejno izprazni. To omogoča, da iz aparata odteče vsa odvečna voda in zagotavlja dolgo življenjsko dobo Thermoblock-a.

Redna cena:399,90 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
Vzdrževanje

Program za odstranjevanje vodnega kamna, samočistilna funkcija

Dodatno

Patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS), kovinski mlinček za mletje kave (3 stopnje), nastavek za paro in penjenje mleka, 1,7 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop, odstranljiv pladenj za odcejanje, parni nastavek
Dimenzije in teža 245 x 365 x 330 mm, teža 7.2 kg

Barva

Temno siva

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki