Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik brez vrečke RO8396EA Silence Force MultiCyclonic 5*

Sesalnik Rowenta RO8396EA Silence Force Multicyclonic zagotavlja izjemno zmogljivost na neizravnanem nivoju tišine za gladko in udobno čiščenje. Multiciklonična tehnologija zagotavlja optimalne rezultate filtriranja. Ne uporablja vrečk, posesano umazanijo namreč shranjuje v posodo s prostornino 2 litra. 

 

Multi-Cyclonic tehnologija zagotavlja dolgotrajne, vrhunske rezultate pri učinkovitosti filtracije. Clean Express sistem za praznjenje zbirnika za prah omogoča, da se zbiralnik prahu odstrani in izprazni zgolj z eno roko.

 

Sesalnik Rowenta RO8396EA deluje z močjo 750 W. Pri svojem delovanju ne bo presegel 68 dB. Sesalnik filtrira preko HEPA 13 filtra, zaradi česar je primeren tudi za alergike. Ročaj Ergo Comfort Silence skrbi za to, da je sesanje udobno, več različnih nastavkov pa omogoča visoko učinkovitost čiščenja.

 

Priloženi nastavki: maxi Turbo ščetka, mini Turbo ščetka, nastavek za parket, krtača za oblazinjeno pohištvo, nastavek za reže, ročaj Ergo Comfort Silence s integrirano krtačko "easy brush".


Sesalnik Rowenta RO8396EA odlikuje:

 

  • Animal Care Pro: orodje oblikovano posebno za lastnike hišnih ljubljenčkov, ki iščejo učinkovite rešitve za čiščenje živalske dlake, z visokoučinkovitim filtrom za doseg alergenov in bakterij, ki jih lahko živali prinašajo.
  • EffiTech motor je izboljšana sodobna tehnologija za izredno energetsko učinkovitost zahvaljujoč boljšem zbiranju prahu z manj porabljene energije.
  • Zahvaljujoč Clean Express Ergo sistemu lahko odstanite prah iz posode z eno potezo. Samo povlecite pritisnite in izpraznite: praktično in higiensko.

 

 

Redna cena:309,90 €

Moč

750 W

Glasnost 68 dB

Filter

HEPA 13

Vrečka/posoda Posoda (2 l)
Letna poraba električne energije 28 kW

Dodatno

Maxi Turbo ščetka, Mini Turbo ščetka, nastavek za parket, krtača za oblazinjeno pohištvo, nastavek za reže, ročaj Ergo Comfort Silence s integrirano krtačko "easy brush"

Kolesa 360°
Dimenzije 38 x 35,8 x 57 cm
Teža 11,35 kg

Barva

Siva

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki