Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL blender BL811D38 Perfect Mix+

Z mešalnikom Tefal BL811D38 Perfectmix+ mešalnikom velike hitrosti, uživajte v popolnem rezultatu mešanja, zahvaljujoč tehnologiji Powelix, ki vsebuje kombinacijo 6 nožev s 3 komplementarnim delovanjem, za dosego popolnega rezultata s katerimikoli sestavinami.

 

Močan motor 1200 W zagotavlja hitre rezultate in 3 prednastavljeni programi in osvetljen gumb za izbor hitrosti enostavno mešanje. Velika zmogljiva termo-odporna posoda je idealna za celotno družino.

 

S Perfectmix+ mešalnikom velike hitrosti, uživajte v popolnem rezultatu mešanja, zahvaljujoč tehnologiji Powelix, ki vsebuje kombinacijo 6 nožev s 3 komplementarnim delovanjem, za dosego popolnega rezultata s katerimikoli sestavinami.

 

Močan motor 1200 W zagotavlja hitre rezultate in 3 prednastavljeni programi in osvetljen gumb za izbor hitrosti enostavno mešanje. 3 programi (smoothie, drobljenje ledu in samočiščenje) za razne vrste pripravkov in osvetljen izbirnik hitrosti za popolno kontrolo. Osvetlitev se menja, glede na hitrost. 

 

S pulzno funkcijo zagotavlja popolno kontrolo, a odstranljivi inox noži omogočajo enostavno čiščenje. Poleg tega, sistem za hlajenje zraka preprečuje pregrevanje. Velika zmogljiva termo-odporna posoda je idealna za celotno družino.


Redna cena:125,00 €
Moč

1200 W

Posoda

Steklena posoda; termoodporna; 2 l

Funkcije

Trije programi: smoothie, led, samočistilna funkcija

Dodatno

Šestkrako odstranljivo rezilo iz nerjavečega jekla, lopatica

Barva

Nerjaveče jeklo/temno siva

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki