Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL kuhinjski robot QB813D38 Masterchef Grande

Kuhinjski robot Tefal QB813D38 Masterchef Grande vas potegne iz vašega območja udobja: makaroni, limonina meringue pita, pavlova, profiteroli, torte... Zahvaljujoč njegovemu 1500 W motorju in 3 kvalitetnimi slaščičarskimi pripomočki iz lite zlitine, vam Masterchef Grande pomaga razširiti svoje meje in uspeti v sofisticiranih in povsem novih receptih, kot tudi v tistih preprostih.

 

Njegove posoda s prostornino 6.7 L pa vam pomaga iti še dlje: pripravite do 2,6 kg mase za kolač ali 60 čudovitih tortic, 2,2 kg testa za kruh ali 10 okusnih pic v eni potezi! Pripravite okusne doma narejene obroke s pomočjo vključenih nastavkov: steklena mešalna posoda, nastavek za mletje mesa in sekljalnik.

 

Zahvaljujoč kovinski konstrukciji lahko robot Tefal QB813D38 Masterchef Grande opravi najtežje delo v kuhinji. Poleg tega ima dodelano brezčasno srebrno obliko in skledo z bleščečim zrcalnim učinkom.

 

Z dvojnim planetarnim gibanjem se glava robota in nastavek vrtita v nasprotnih smereh, kar omogoča hitre, gladke in homogene rezultate.

 

Prednosti:

 

  • Gnetenje, mešanje, stepanje s slaščičarskimi dodatki: kovinski kavelj za gnetenje za težke naloge, mešalnik in metlica za stepanje so popolni za vsakodnevno uporabo.
  • Nastavek za mletje mesa vključuje 3 izmenjajoče rešetke za različno pripravo (fino, srednje in grobo mletje) kot tudi nastavek za kebbe klobasice in klobase. Pladenj in rezila nastavka so iz nerjavečega jekla.
  • Nastavek za sekljanje vključuje 3 odstranljive plošče iz nerjavečega jekla za rezanje (fino in grobo) in rezanje za ocvrt krompirček. Vključuje tudi rezilo za sekljanje. Ta nastavek je popoln za veliko vrst surovih sestavih, kot je sadje, zelenjava, sir, čokolada, mandlji in oreščki.
Redna cena:829,00 €

Moč

1500 W

Funkcije

8 hitrosti, dvojno planetarno gibanje, pulzna funkcija

Posoda

Posoda iz nerjavečega jekla 6,7 l, steklena posoda za mešanje s prostornino 1.4 L je popolna za koktejle, drobljenje ledu, smoothije in še več. Rezila so odstranljiva za lažje čiščenje.

Dodatno

4 izhodi motorja, 6 nastavkov: metlica za stepanje, metlica za mešanje, kavelj za gnetenje, steklena mešalna posoda, nastavek za mletje mesa, sekljalnik, fino brušeno ohišje iz lite zlitine, knjiga z recepti 

Barva

Srebrna (brušena)

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki