Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

POLAROID ORIGINALS fotoaparat OneStep + bel

Polaroid - eden in edini!

 

Ste vedeli, da veliko ljudi uporablja termin Polaroid za fotoaparate, ki posnamejo fotografijo in jo po nekaj sekundah tudi natisnejo ali za fotografije, posnete s to vrsto fotoaparata? Polaroid pa je eden in edini – je blagovna znamka, ki je že leta 1948 zasnovala prvi fotoaparat, ki tudi natisne fotografijo. Zato je tudi Polaroid tako poseben in unikaten.

 

 

OneStep+ je novi instantni Polaroid fotoaparat, ki ponuja še več možnosti za igro. Je evolucija OneStep 2 fotoaparata, saj poveže Polaroid Originals aplikacijo preko Bluetooth® brezžične tehnologije. To pa odklene kar šest kreativnih orodij. Odkrijte podvojeno fotografiranje, možnost slikanja s svetlobo, sprožilec in ročni način. Dodatni portretni objektiv vam omogoča, da se še bolj približate subjektu, ki ga fotografirate in razvijete še ostrejše fotografije. Poleg tega močna bliskavica in vzdržljiva baterija omogočata, da lahko fotografirate kjerkoli in kadarkoli (v kolikor imate dovolj filma).
 
Poleg standardnega objektiva ima tudi portretni objektiv, ki omogoča fotografiranje tudi na bližini do 30 cm. Vaše fotografije bodo še vedno jasne in podrobne. Preko aplikacije Polaroid Originals lahko vaš pametni telefon uporabite kot sprožilec in tako boste vedno lahko del skupinskih fotografij. S funkcijo podvojene fotografije lahko naredite dve fotografiji, kar ustvari posebno in nenavadno kompozicijo. Katerkoli vir svetlobe lahko spremenite v svoj čopič in slikate s svetlobo med zajemanjem vaše fotografije. S pomočjo časovnika, ki odšteva do 12 sekund nikoli ne boste zamudili popolne priložnosti za fotografiranje. Fotoaparat preko aplikacije omogoča tudi ročen način v katerem prevzamete popoln nadzor nad vašo fotografijo. Fotoaparatov sprožilec pa lahko nastavite tako, da se bo aktiviral ob zvoku npr. le z vašim ploskom.

Redna cena:149,99 €

Format

Fotoaparat i-tipa

Deluje s

Filmom i-tipa, filmom tipa 600

Dimenzije

150 x 111 x 97 mm

Teža

493 g

Baterija

Litij-ionska baterija (1100 mAh)

Dodatno Trak za nošenje okoli vratu, USB kabel za polnjenje

Garancija

1 leto

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki