Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 5 delni set posod TLG.Inspiration

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

Posoda WMF se odlikuje s kakovostjo, prefinjenim dizajnom in dolgo življenjsko dobo. Izdelana je iz visoko poliranega Cromargan nerjavečega jekla, ki zagotavlja enostavno čiščenje in s tem posledično boljšo higieno. Ročaji so varjeni v 4 točkah, kar omogoča boljši prijem in stabilnost. Posodo odlikuje termično dno, ki enakomerno in optimalno porazdeli toploto po celotni površini dna.

 

Set WMF TLG Inspiration sestavlja 5 posod različnih velikosti in kapacitet (lonec 20 cm, visoki lonec 16 cm, 20 cm, 24 cm, kozica 16 cm) vključno s steklenimi pokrovi. Primerne so za vse kuhalne površine, tudi indukcijo. Posode WMF so nerjaveče, omogočajo nevtralen okus, so obstojne na vročino, odporne proti kislinam, odporne proti praskam, ter zagotavljajo optimalno porazdelitev toplote po celotni površini.

Redna cena:199,00 €

Material

Cromargan 18/10 nerjaveče jeklo

Set

5 kosov

Komplet vsebuje

Visoki lonec 20 cm + pokrov, visoki lonec 16 cm + pokrov, lonec 20 cm + pokrov, lonec 24 cm + pokrov, kozica 16 cm

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarno

Barva

Srebrna

Teža

3,5 kg

Garancija 2 leti


Copyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki