Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 6 delni set posod Trend

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

Posodo WMF odlikuje kakovost, prefinjen dizajn in dolga življenjska doba. Izdelana je iz visoko poliranega Cromargan nerjavečega jekla, ki zagotavlja enostavno čiščenje in s tem posledično boljšo higieno. Ročaji so varjeni v 4 točkah, kar omogoča boljši prijem in stabilnost. Posebnost je tudi TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija, ki zagotavlja enakomerno distribucijo toplote in daljše shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje.

 

Set WMF Trend sestavlja 6 posod različnih velikosti in kapacitet (lonca 16 cm, 20 cm, visoki lonci 16 cm, 20 cm, 24 cm, kozica 16 cm) vključno s steklenimi pokrovi. Lonci so primerni za vse kuhalne površine, tudi indukcijo. WMF lonci so nerjaveči, zagotavljajo nevtralen okus, so obstojni na vročino do 250°C, odporni proti kislinam, odporni proti praskam, ter omogočajo optimalno porazdelitev toplote po celotni površini. 

Redna cena:399,00 €

Material

Cromargan 18/10 polirano nerjaveče jeklo

Set

4 kosi

Komplet vsebuje

Lonca 16 cm in 20 cm + pokrova, visoki lonec 16 cm + pokrov, visoki lonec 20 cm + pokrov, visoki lonec 24 cm + pokrov in kozica 16 cm

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarna, odporna na temperature do 250°C (s pokrovom do 180°C )TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija 

Barva

Srebrna

Teža

4 kg

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki