Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 6 delni set nožev Spitzenklasse

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

WMF združuje tradicionalno kovanje z najsodobnejšo precizno tehnologijo za vrhunsko in dolgotrajno ostrino. Blok za nože je izdelan  iz vrhunskega bukovega lesa. Kovana rezila so iz nerjavečega jekla in posebnega jekla odpornega na kisline, ročaj pa iz visoko kakovostne plastike. Ergonomsko oblikovan ročaj in idealno uravnoteženi noži so kot nalašč za udobno rokovanje.

 

Set nožev WMF Spitzenklasse vsebuje:  1x nožni blok, 1x kitajski kuharski nož 18.5 cm, 1x Santoku nož 16 cm, 1 x nož 10 cm, 1x ostrilec nožev 23 cm, 1x gospodinjske škarje.

Redna cena:229,00 €

Material

Nerjaveče jeklo

Set

6 kosov

Komplet vsebuje

1x nožni blok, 1x kitajski kuharski nož 18,5 cm, 1x Santoku nož 16 cm, 1 x nož 10 cm, 1x ostrilec nožev 23 cm, 1x gospodinjske škarje

Dodatno

Priporočeno ročno pranje, narejeno v Nemčiji

Barva

Srebrna/rjava

Teža

1,4 kg

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki