Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 7 delni set nožev Classic Line

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

Dopolnite svojo kuhinjo z ustreznimi dodatki in naj ta zasije v vsem svojem sijaju! Blok za nože je nepogrešljiv dodatek vsake kuhinje! Blagovna znamka WMF v kuhinjskem svetu pripomočkov slovi po svojih izjemno kvalitetnih ter trpežnih kuhinjskih nožih.

 

Eleganten set nožev WMF Classic Line vsebuje blok narejen iz masivnega lesa in izredno ostre ter kakovostne nože, narejene iz nerjavečega jekla, ki vam bodo zagotovo olajšali kuhanje in pripomogli k čudoviti in okusni pripravi hrane. Set vsebuje: nož za zelenjavo 8 cm, vsestranski nož 14 cm, nož za zrezke 11 cm, nož za meso 20 cm, nož za kruh 21 cm in ostrilec nožev 29 cm.

Redna cena:139,99 €

Material

Nerjaveče jeklo

Set

7 kosov

Komplet vsebuje

Nožni blok, nož za zelenjavo 8 cm, vsestranski nož 14 cm, nož za zrezke 11 cm, nož za meso 20 cm, nož za kruh 21 cm, ostrilec nožev 29 cm

Dodatno

Priporočeno ročno pranje

Barva

Srebrna/črna

Teža

1,8 kg

Garancija 2 leti


Copyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki