WMF 66 jedilni delni set Flame Crom. Protect

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

WMF jedilni pribor in pripomočki za mizo iz vrhunskega INOX materiala Cromargan Protect®lahko v vaše življenje prinašajo čisti užitek in prijetne trenutke, ki trajajo skoraj večno.

 

66-delni set jedilnega pribora WMF Flame Cromargan Protect je za 12 oseb (5 x 12 kos), 1x solatni pribor, 1x žlica za serviranje, 1x zajemalka, 1x servirna vilica in 1x lopatka za torte. Servis vas bo  navdušil s svojim  prefinjenim  minimalističnim dizajnom, ki združuje eleganco in funkcionalnost. Pribor je izdelan iz kakovostnega Cromargan nerjavečega jekla 18/10 in je uporaben za pranje v pomivalnem stroju. 

Redna cena:449,00 €

Material

Cromargan nerjaveče jeklo

Set

66 kosov

Komplet vsebuje

12 jedilnih žlic, 12 jedilnih vilic, 12 nožev, 12 kavnih žličic, 12 vilic za torte, 1x solatni pribor, 1x žlica za serviranje, 1x zajemalka, 1x servirna vilica in 1x lopatka za torte

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju

Barva

Srebrna

Teža

4,8 kg

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki