Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH9471WO Air Force

Brezžični sesalnik Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex prinaša popolnoma nove dimenzije sesanja. Vse prednosti izjemne tehnologije tega sesalnika pripadajo izjemni in prilagodljivi obliki, ki zajame  kar 5x več prahu pod nizkimi predeli pohištva, z izredno zmogljivostjo za popolno čiščenje! V kombinaciji z visoko močjo sesanja, ki doseže 100 Air Watt-ov, zajame prah v vsakem kotu in čiščenje je hitrejše.

 

Sesalnik Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex zagotavlja vsestransko pokritost prahu za celoten življenjski prostor. Z enim samim klikom to visoko zmogljivo orodje za čiščenje postane ultra-učinkovit dlančnik, ki omogoča dostop do vsakega zadnjega kotička ali predela.

 

Uživajte v 35 minutnem času (ročna uporaba v polnem delovanju) delovanju zahvaljujoč zmogljivi 21.9 V bateriji, ki se ponaša s 3 urnim hitrim napajanjem, kar vam omogoča čiščenje karkoli in kjerkoli. Sesalnik ima na voljo popolno paleto dodatkov tudi mini motorno krtačko za globinsko čiščenje in čiščenje živalske dlake ter krtačo za čiščenje vseh površin in pohištvenih tkanin.

 

Pokončni sesalnik Rowenta RH9471WO Air Force 560 Flex nudi izjemno ugodje v izboljšanju različnih funkcij:

 

  • Čiščenje brez vrečke, kapaciteta posode za prah 0.65 l
  • Izboljšan ergonomičen ročaj z enostavnim oprijemom.
  • Sprožilec Push & Release
  • Priročna baza za shranjevanje
Redna cena:349,90 €

Moč

Litij-ionska baterija 21,9 V

Čas delovanja do 30 minut
Čas polnjenja 3 ure

Raven hrupa

do 85 dB(A)

Sesalna glava

pravokotna Power Slim glava z LED osvetlitvijo
Dodatno Držalo vse v 1, ciklonska tehnologija, motor brez krtačke, kazalnik časa delovanja, čistilni sistem s krtačo, mini motorna krtača, krtača za fotelje, pripomoček za špranje, krtača za preprosto čiščenje, polnilna baza, 
Kapaciteta posode za prah 0,65 l

Barva

Modra/bela

Garancija 2 leti

 

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki