Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 6 delni jedilnI set Child Farmlily

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

WMF jedilni pribor in pripomočki za mizo iz vrhunskega INOX materiala Cromargan Protect® lahko v vaše življenje prinašajo čisti užitek in prijetne trenutke, ki trajajo skoraj večno.

 

6-delni otroški seti iz WMF so usmerjeni v motorične sposobnosti otrok od tretjega leta starosti - in med zajtrkom in večerjo pripovedujejo vznemirljive zgodbe. Vsak komplet je sestavljen iz 4-delnega jedilnega pribora, izdelanega iz nerjavečega jekla Cromargan® 18/10, krožnika in posode za žitarice. Vsi kosi so ljubeče oblikovani in obarvani s slikami, na primer Winnie the Pooh, Bee Maja, Janosch ali mali princ.

 

  • Dolžina: 15 | 15,5 | 15 | 13 cm, Ø: 19 | 13,8 cm, višina: 6 cm
Redna cena:49,99 €

Material

Cromargan nerjaveče jeklo, porcelan

Set

6 delni

Komplet vsebuje

1 jedilna žlica, 1 jedilna vilica, 1 nož, 1 mala žlička, 1 porcelanast krožnik, 1 porcelanasta posoda za žitarice

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju

Barva

Srebrna

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki