Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS aparat za točenje piva VB311E35

Krups VB311E35 omogoča popolno točeno pivo! Uživajte v popolnem okusu točenega piva z avtomatom Krups BeerTender. Dozirni hladilni sistem ohranja optimalno temperaturo 4° C ter zagotavlja svežino piva 30 dni po hranjenju.

 

Krups VB311E35 BeerTender se ponaša z dizajnom, ki združuje privlačnost in praktično uporabo. Med točenjem bo kozarec nagnjen za 45°C, nato pa se bo zopet poravnal za pritok optimalne količine pene. Ergonomična ročka omogoča preprosto uporabo tako za desničarje kot levičarje.

 

Aparat za točenje piva Krups VB311E35 se odlikuje s preprosto uporabo. Sodček položite v BeerTender sistem in vstavite cev v pipo, ki jo zaprete in zatem zaprete še pokrov BeerTender sistema. Sodček lahko ohladite že pred uporabo sistema ali pa pustite, da ga BeerTender® sistem ohladi do popolne temperature. Pladenj, ki ujema kaplje je odstranljiv in ga zato lahko preprosto očistite po uporabi.

 

Prednosti aparata za točenje piva Krups VB311E35:

 

  • Domači sistem za točeno pivo: kozarec hladnega točenega piva si lahko privoščite kar doma.
  • Točeno pivo pri temperaturi 4°C: indikator vam prikaže hladnost sodčka in tako zagotavlja, da boste pivo vedno okušali pri popolni temperaturi.
  • 30-dnevno točeno pivo: sistem BeerTender® ohranja in varuje okus piva in optimalno stopnjo CO2 za popolno okušanje 30 dni.
  • Pivo za vsak okus: veliko različnih 5l sodčkov se prilagaja napravi BeerTender. Med njimi so: Heineken, Affligem, Affligem Carmin, Desperados, Pelforth, and Edelweiss
Redna cena:149,90 €
Moč 70 W
Prostornina 5 l
Hlajenje do 4°C

Dodatno

Hranjenje piva do 30 dni, indikator temperature, indikator pripravljenosti, ergonomična ročica, LED zaslon, možnost pomivanja v pomivalnem stroju

Dimenzije  300 x 490 x 460 mm
Teža 4,5 kg

Barva

Črna

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki