Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL namizni žar GC702D16 Optigrill Stain

Inovativni namizni žar Tefal GC702D16 Optigrill Stain s pametno tehnologijo poskrbi za okusno peko. Ima Automatic Sensor Cooking tehnologijo, ki skrbi da sta čas in temperatura prilagojena debelini in številu kosov hrane na žaru, kar naredi s šestimi programi peke (burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe) in pa načinom zmrznjene hrane. Obenem pa indikator z lučko omogoča nadzor peke: vijolična barva pomeni segrevanje pred peko, modra barva pomeni začetek peke, rumena barva pomeni, da je hrana rdeče zapečena, oranžna pomeni da je hrana srednje zapečena in rdeča pomeni da je hrana dobro pečena. Namizni žar ustreže več različnim okusom hkrati, saj lahko med peko dvignete pokrov, vzamete meso po vašem okusu, nato pa pustite ostalo da se peče naprej. Dodaten ročni način vam pomogoča peko popolnoma po vašem okusu.

 

Namizni žar Tefal GC702D16 OptiGrill je ultimativna inovacija. Izboljšan je z Automatic Sensor Cooking tehnologijo, s katero takoj zazna število kosov hrane na svoji površini in preračuna njihovo debelino tako, da lahko prilagodi temperaturo in čas peke za popolne rezultate.

 

Indikator in sistem piskanja omogočata nadzor peke in njeno natančnost, meso pa lahko pripravite na katerikoli način želite: rdeče zapečeno, srednje zapečeno ali dobro zapečeno.

 

Ima šest programov peke, ki pripravijo hrano do popolnosti: burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe in pa način za zmrznjeno hrano in ročni način.

 

Vključuje še neoprijemljive aluminjaste plošče, površino peke veliko 600 cm2, ki omogoča peko za 2 do 4 ljudi in pa velik pladenj za odtekanje sokov in maščobe.

Redna cena:229,90 €

Moč

2000 W

Plošče

2 neoprijemljivi aluminijasti plošči 30 x 20 cm

Funkcije

Obojestranski gril, 6 programov peke (burger, perutnina, sendvič, klobasa, rdeče meso, ribe), ki prilagodijo temperaturo tipu hrane, način za zmrznjeno hrano in ročni način za kuhanje po lastnem okusu

Dodatno

Površina 600 cm2, velik pladenj za odtekanje sokov in maščobe pod kotom 7°, indikator zapečenosti, merilec debeline mesa, ki omogoča da se peka le-tej prilagodi, plošče pralne v pomivalnem stroju

Teža

4,6 kg

Barva

Srebrna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki