Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF kozica s pokrovom Mini 16 cm

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Kozica s pokrovom WMF Mini s premerom 16 cm omogoča preprosto pripravo majhnih jedi, mleka in juh. Zelo praktična je tudi za kuhanje smetane in pudinga. Z eno roko lahko brez skrbi držite ročaj, saj se ta ne bo segrel in vas opekel med kuhanjem, z drugo pa preprosto mešate sestavine v loncu.

 

Zaradi širokega roba, ki preprečuje kapljanje pri točenju iz kozice na krožnike, je idealna tudi za pripravo omak. Visokokvalitetno nerjaveče jeklo Cromargan lahko tudi v primeru zažganih sestavin preprosto očistite ali ga operete v pomivalnem stroju. Kozica je primerna za uporabo na vseh kuhalnih površinah, tudi na indukcijskih ploščah.

 

Prednosti kozice s pokrovom WMF Mini:


  • Premer 16 cm, idealna za kuhalne plošče s premerom 14, 5 cm
  • Narejena iz nerjavečega Cromargan jekla s 18/10 sijajem, ki je pralen v pomivalnem stroju, primeren tudi za peko, brez okusa, odporen proti kislinam, odporen proti vročini do 250° C (brez pokrova) ali 180° C (s pokrovom)
  • Širok rob, ki preprečuje kapljanje pri točenju
  • Lahko ga pospravite v kup skupaj z drugimi WMF lonci in s tem prihranite prostor



Redna cena:29,99 €

Material

Cromargan 18/10 nerjaveče jeklo

Premer

16 cm

Kapaciteta 

1,2 l

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarno, odporno na vročino do 250° C

Barva

Inox

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki