Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KAISER set pekačev Classic Plus

Ko gre za pečenje in pekače je Kaiser ime, ki takoj pride na misel. Nemška blagovna znamka Kaiser z 90 letno tradicijo, spada v koncern WMF in je sinonim za navdih, ustvarjalnost in užitek. Ne glede na to ali pripravljate, pečete, krasite ali strežete, so izdelki Kaiser vaši zanesljivi partnerji za domačo peko. Ni pomebno ali imate raje sladko ali slano, blagovna znamka Kaiser podpira ljubezen do peke v domači kuhinji. 

 

Za pripravo dobre torte potrebujete poleg lastnega znanja tudi primerno opremo za peko. Set pekačev Kaiser Classic Plus so dobra in varna izbira. Ne glede na to ali pripravljate sladke ali slane dobrote, lahko izbirate med različnimi oblikami pekačev.

 

S pomočjo pekačev Kaiser Classic Plus postane peka prava kulinarična radost. Pekači so premazani s prevleko proti prijemanju, tako da se testo nanje ne bo prijelo in boste lahko dobrote preprosto vzeli iz pekača in jih postregli. Narejeni so iz visokokakovostnega materiala, ki poskrbi za enakomerno peko testa. Zaradi svoje rdeče barve pa bodo v vaši kuhinji izstopali in jo poživili.

 

Prednosti pekačev Kaiser Classic Plus:

  • Prevleka proti prijemanju testa
  • Optimalen prevod in porazdelitev toplote
  • Rob odporen proti uhajanju testa
  • Preprosto čiščenje
Redna cena:29,99 €

Material

Jeklo

Obloga

Neoprijemljiva - prevleka proti prijemanju testa

Komplet vsebuje

Pekač za 12 mafinov 38 x 27 x 3 cm, podolgovati pekač za peciva in kruh 30 x 12 x 8 cm, model za torte 26 x 26 x 6.5 cm

Dodatno

Optimalen prevod in porazdelitev toplote, rob odporen proti uhajanju testa, ročno čiščenje, odporno na vročino do 230° C, ognjevarno

Teža

1.17 kg

Barva

Rdeča

Garancija 2 leti


Copyright © 2022 Grafo d.o.o. | Piškotki