Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF kuhinjski robot Profi Plus

Kuhinjski robot WMF Profi Plus se ponaša s preudarnim dizajnom preprostih oblik. Pomembni funkcionalni deli robota so iz briljantnega Cromargan® jekla, tako jih boste še lažje opazili. Kuhinjski robot je zaradi svoje teže izjemno stabilen na pultu, ima pa tudi kabel, ki ga lahko preprosto navijete v notranjost naprave.

 

S pomočjo robota WMF Profi Plus pripravite testo za torto, kruh ali pico. Testo bo vedno dobro narejeno, saj je kuhinjski robot pravi specialist za pripravo testa in je opremljen s primernimi sistemi za pripravo testa. Sistem za moč se ponaša s 1000 W in 1,4 HP. Sistem za gnetenje testa s planetarnim sistemom mešanja poskrbi za temeljito premešane sestavine v skledah dveh različnih velikosti.

 

Sistem za hitrost meša in gnete vse vrste testa, na izbiro pa imate 8 različnih hitrosti in elektronski nadzor. Posebna funkcija, ki deluje na intervale omogoča tudi nežno mešanje sestavin kot so jajca, oreščki in sadje pod testom. Mešanje se začne počasi, kar pomeni da je vedno previdno in tako sestavine ne bodo pljuskale in uhajale iz sklede. Sistem za varnost poskrbi, da se robot samodejno ugasne, ko dvignete ročico za mešanje.

 

Prednosti kuhinjskega robota WMF Profi Plus:

 

  • Visokozmogljivi motor z močjo 1000 W
  • 8 nastavitev hitrosti z električnim upravljanjem in počasnim začetkom
  • Avtomatski izklop, ko se ročica za mešanje dvigne, integrirano navijanje kabla
  • Možnost nakupa dodatkov za še več funkcij

 

 


Redna cena:599,99 €

Moč

840 - 1000 W

Funkcije

8 nastavitev hitrosti, funkcija za rahlo mešanje

Posoda

Elegantna posoda za mešanje iz nerjavečega jekla Cromargan 5 l

Dodatno

Planetarno mešanje za najboljše testo, intervalna funkcija, avtomatski izklop, priloženo: metlica za stepanje, raven mešalnik, kljuka za testo, varovalo pred pljuskanjem, knjiga z nasveti za peko testa

Mere in teža

35 x 22.7 x 54.9 cm / 6.5 kg

Barva

Inox

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki