Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF kuhinjski robot KITCHENminis

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu.

 

Kuhinjski robot WMF KITCHENminis se ponaša s 3 l skledo iz Cromargan® materiala, ki jo lahko preprosto pokrijete s pokrovom, kar preprečuje, da bi vsebina v skledi uhajala iz nje. Robotov mešalnik ima 8 nastavitev hitrosti z elektronskim nadzorom in počasnim začetkom. Za lahnejše mešanje sestavin ponuja tudi posebno funkcijo. Poleg tega, dobite še 0,8 l stekleni dodatek mešalniku, ki omogoča pripravo smoothie-jev.

 

Kuhinjski robot WMF KITCHENminis zagotavlja natančno pripravo sestavin, saj ima LC zaslon in časovnik, ter gumb, ki omogoča, da lažje dvignete roko mešalnika. Kabel se lahko shranjuje znotraj naprave, planetarno mešanje pa omogoča temeljitejšo obdelavo testa.

Redna cena:449,99 €

Moč

430 W

Funkcije

8 nastavitev hitrosti, funkcija za rahlo mešanje

Posoda

Elegantna posoda za mešanje iz nerjavečega jekla Cromargan 3 l

Dodatno

Planetarno mešanje za najboljše testo, časovnik z LC prikazom za natančno pripravo, priložen 0.8 l stekleni nastavek za mešanje smutijev, kavelj, metlica, strgalo za testo, nastavek za mešanje, lopatica

Mere in teža

35 x 22.7 x 54.9 cm / 6.5 kg

Barva

Inox

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki