Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF mini sekljalnik KITCHENminis

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu.

 

Mini sekljalnik WMF KITCHENminis za drobljenje zelišč, oreščkov, čokolade, sira, čebule. Kakovosten, odstranljiv nož iz nerjavečega jekla z dvema reziloma s tehnologijo WMF Perfect Cut. Varnostna ključavnica za zagon samo s pokrovom. Vsi odstranljivi deli so varni za pomivanje v pomivalnem stroju (posoda, pokrov, nož). Ta majhen kuhinjski pripomoček vse delo reši s pritiskom na gumb samo z eno roko. Opremljen z 0,3-litrsko posodo, visokokakovostnim dvokrilnim rezilom iz nerjavečega jekla s tehnologijo brezhibnega reza WMF in posebno varnostno ključavnico, potrebuje le nekaj sekund, da je vse sesekljano na majhne koščke. 

 

Prednosti Mini sekljalnika WMF KITCHENminis:

 

  • Kakovosten nož iz nerjavečega jekla z dvema reziloma
  • Posoda za drobljenje (0,3 l), brez BPA
  • Odstranljivi deli so varni v pomivalnem stroju
  • Upravljanje z eno roko
  • Varnostna ključavnica za zagon samo z zgornjim pokrovom
Redna cena:54,99 €

Moč

65 W

Funkcije in lastnosti

Posoda 0.3 l, upravljanje z eno roko, varnostna ključavnica, nož z dvema reziloma, odstranljivi deli so varni za pomivanje v pomivalnem stroju

Mere 

11.3 x 10.5 x 17 cm 

Barva

Inox

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki