Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF stekleni grelnik vode Lono 2v1

Stekleni grelnik vode WMF Lono 2v1 je nov najljubši grelnik za vse oboževalce čaja. Plemeniti grelnik je narejen iz Schott Duran stekla in izpopolnjen za pripravo čaja. Ima štiri nastavitve temperature (70 °C, 80 °C, 90 °C, 100 °C), ki so primerne za različne čaje, kot so zeleni čaj, beli čaj in oolong čaj.

 

Temperaturo lahko posebej nastavite za vsako vrsto čaja. Nastavljiv je tudi čas kuhanja, izbirate lahko v razponu med 0 do 15 minut, čaj pa bo ostal topel tudi, če ga po kuhi pustite stati. Integrirana XXL skodelica za čaj zagotavlja, da bodo čajni listi čaju dali optimalno aromo.

 

Posebnost steklenega grelnika vode WMF Lono 2v1 je magnetni držalnik skodelice, ki omogoča, da je skodelica varno pritrjena na pokrov po pripravi čaja. Grelnik deluje z močjo 3000 W in lahko skuha kar 1,4 l čaja in 1,7 l vrele vode. Ponaša se še z LC zaslonom in grelcem iz nerjavečega jekla, ter indikatorjem količine vode. Filter za vodo lahko preprosto odstranite in pomijete, zato je čiščenje grelnika preprosto.

 

Prednosti grelnika vode WMF Lono 2v1:

 

  • Grelnik vode in čaja s plemenitim dizajnom je narejen iz visokokakovostnega Cromargan® matt jekla
  • Posoda iz Schott Duran stekla je odporna proti vročini, stabilna, za seboj ne pušča okusa in je preprosta za čiščenje
  • Gumb za kuhanje čaja pri temperaturah od 70 do 100°C in možnost priprave v času od 0 do 15 minut
  • Funkcija za segrevanje in vrenje v času do 40 minut
  • Nudi tudi posebno XXL skodelico za čaj iz Cromargan jekla, ki ohranja njegovo aromo in pa držalo za skodelico, ki deluje na magnet
Redna cena:189,99 €

Moč

3000 W

Dodatno

4 nastavitve temperature, nastavljiv čas kuhanja, LC zaslon, grelec iz nerjavečega jekla, indikator količine vode, prostornina do 1.7 l

Material Steklo/inox Cromargan 18/10

Barva

Inox

Garancija 2 leti

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki