Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON objektiv Z 16-50/3.5-6.3 VR

Tukaj. Tam. Povsod. Z vsestranskim razponom goriščne razdalje je širokokotni zoom objektiv s hitrim ostrenjem Z 16-50/3.5-6.3 VR kot nalašč za to, da ga boste povsod vzeli s seboj. Od vsakodnevnih raziskovanj do velikih pustolovščin – vedno je na voljo za izjemne fotografije in videoposnetke. Od trenutka do trenutka.

 

Z Nikonovim širokim bajonetom Z lahko ta objektiv formata DX za brezzrcalni sistem zajame širokokotne portrete z več podrobnostmi, globine in barvami. Pokažite, kako zares osupljiva je mestna veduta. Delajte nepozirane skupinske posnetke ali spontane ulične posnetke, ki zajamejo duh trenutka. Preizkusite ga tudi za snemanje filmov: presenečeni boste, kako stabilni so posnetki.

 

Širokokotni del območja zooma je kot nalašč za fotografiranje v utesnjenih prostorih. Najmanjša razdalja ostrenja le 0,2 m vam omogoča, da natančno izostrite vse podrobnosti bližnjih motivov. Od drznih perspektiv do bežnih gibov: sijajne podrobnosti boste ujeli tudi ko fotografirate pri šibki svetlobi. Mehak učinek bokeh za čudovita zamegljena ozadja.

 

Fotografije ali videoposnetki – ta objektiv NIKKOR blesti v vsakem trenutku. S funkcijo za zmanjšanje tresljajev v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 4,5 stopenj daljši kot sicer.¹ Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata. Ostrenje je hitro in skoraj neslišno.

Redna cena:359,00 €

Vrsta

Nikonov bajonet Z

Format

DX

Goriščna razdalja

16–50 mm

Najbolj odprta zaslonka

f/3,5 do 6,3

Najmanj odprta zaslonka

f/22 do 40

Zgradba objektiva

9 leč v 7 skupinah (vključno z 1 lečo iz ED-stekla in 4 asferičnimi lečami)

Kot zajema

Od 83° do 31° 30' (območje slike pri formatu DX)

Lestvica goriščne razdalje

Skala v milimetrih (16, 24, 35, 50)

Sistem ostrenja

Sistem notranjega ostrenja

Najmanjša razdalja ostrenja

16 mm položaj zooma: 0,25 m, 24 mm položaj zooma: 0,2 m, 35 mm položaj zooma: 0,23 m, 50 mm položaj zooma: 0,3 m (merjeno od goriščne ravnine)

Največje razmerje reprodukcije

Približno 0,2 x

Zmanjšanje tresljajev

Da. Premikanje objektiva z zvočniškimi tuljavami (VCM)

Število lamel zaslonke

7 (zaobljena odprtina zaslonke)

Velikost navoja za filter

46 mm (P = 0,75 mm)

Premer x dolžina (razdalja od nastavka za objektiv)

Največji premer približno 70 mm x 32 mm (razdalja od prirobnice za namestitev objektiva fotoaparata, ko je objektiv zložen)

Teža

Približno 135 g

Samodejno ostrenje

Da

Sistem notranjega ostrenja

Da

Ostrenje

Samodejni način, ročni način

Priložena dodatna oprema

46-mm natični sprednji pokrovček objektiva LC-46B, zadnji pokrovček objektiva LF-N1Copyright © 2020 Grafo d.o.o. | Piškotki