Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL likalni sistem QT2020E0 Ixeo Power

Tefal ponovno razvija rešitve likanja: združuje visokotlačno tehnologijo s praktičnim sistemom Smart Board tehnologije, Tefal QT2020E0 IXEO Power ponuja izjemno rešitev likanja s paro aparata vse v enem.

 

Svojo srajco se lotite dvakrat hitreje, z inovativno tehnologijo, ki je vedno na dosegu roke, z vrhunsko močjo pare na dosegu roke, pripravljeno v približno 70 sekundah, za zmogljivosti, ki ustrezajo parni postaji.

 

Vgrajena tridelna pametna plošča ponuja udobno pokončno, vodoravno in 30 ° likanje z izboljšano ergonomijo.

 

Likalna glava se ponaša z enostavno uporabniško izkušnjo in optimalno ergonomijo v obliki, ki je dvakrat lažja od običajnega likalnika s paro.

 

Z vrsto izboljšanih funkcij, vključno s tehnologijo Smart Protect brez nastavitve za hitre rezultate in brez pregrevanja, Tefal QT2020E0 IXEO Power je popolna revolucija za nego oblačil - vse brez potrebe po klasični likalni deski.

 

Likalni sistem Tefal QT2020E0 Ixeo Power dezinficira in osvežuj tkanine. Moč pare za popolno higieno osveži in odstrani vonjave ter uniči do 99,99% bakterij.

 

Uživajte v dolgotrajnih zmogljivostih in rezultatih, na katere lahko računate iz dneva v dan. S sistemom za upravljanje izpiranja vodnega kamna zagotovite popolno zaščito in vzdrževanje vašega parmega sistema. 

 

Redna cena:453,00 €

Moč

2170 W

Količina pare Neprekinjen izpust pare do 90 g/min, moč povečanja pare do 200 g/min

Parna glava

Likalna plošča iz nerjavnega jekla

Lastnosti Snemljiv zbiralnik za vodo s prostornino 1,1 litra, pametna plošča omogoča navpično in vodoravno likanje, primeren za vse tipe tkanin, z močjo pare odstrani do 99,9 % klic, majhna kolesa za enostavno premikanje, sistem za odstranjevanje vodnega kamna
Teža 15 kg
Barva Črna/bakrena
Garancija 2 leti


Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki