Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ANJOU make-up ogledalo AJ-MTA005

Make-up ogledalo Anjou AJ-MTA005 je praktičen in uporaben dodatek v vsakem domu in kozmetičnem salonu. Polnilno ogledalo za ličenje z LED osvetlitvijo je brezžično, zato ga morate občasno polniti le prek mikro USB-ja, lahko pa namesto tega uporabite baterijo. Zrcalo ima stikalo, ki vam omogoča, da intenzivnost osvetlitve ozadja prilagodite svojim potrebam. 

 

Priročno za Perfekcioniste: magnetno 5-kratno povečevalno ogledalo se magnetno pritrdi na večje ogledalo ali ga lahko nosite na s seboj na poti. LED lučka po robovih oddajajo mehak sijaj, tako da je vaš obraz vedno videti brezhibno. Deluje z vgrajeno polnilno baterijo 1000 mAh z mikro USB vhodom, tako da jo lahko napolnite s prenosnikom, stenskim polnilnikom ali napajalno enoto. 

 

Ogledalo ne povzroča svetlobnih odsevov in senc, kar vam omogoča popolno ličenje. Dodatna prednost ogledala je, da se ne segreva in ne potrebuje zamenjave žarnic, zato je okolju prijazen. Je zelo tanek, kar omogoča enostavno shranjevanje. Napaja ga baterija, ki brez polnjenja zdrži zelo dolgo.

 

 

Lastnosti: 

  • Dodatno magnetno ogledalo s 5-kratno povečavo
  • Sposobnost vrtenja za 120 stopinj navpično
  • Nezdrsni gumijasti trakovi na podstavku
  • Zelo tanek (debeline 2 cm)
Redna cena:32,90 €
Baterija 1000 mAh

Vhod

mikro USB

Ogledalo

5x povečevalno ogledalo in 1x povečevalno ogledalo

Osvetlitev 

LED

Vsebina Veliko ogledalo z LED osvetlitvijo, majhno magnetno povečevalno ogledalo, USB kabel, čistilna krpa

Garancija

2 leti

 

 



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki