Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

NIKON daljnogled 10x21 ACULON T02 črn

Daljnogled ACULON T02 je lahko vaš stalni spremljevalec na vseh pustolovščinah. Ne glede na to, ali ste na življenjskem potovanju ali uživate v večernem izhodu, ne želite imeti veliko prtljage. Ta daljnogled tehta samo 195 g, zato ga lahko brez težav nosite s seboj. Nikoli več vam ne bo treba zamuditi dogajanja na športnih dogodkih in predstavah. Kjer koli ste, boste imeli občutek, da sedite v prvi vrsti. Da boste vedno v slogu, je na voljo v štirih živih in sodobnih barvah – črni 10x21.


Ostreje boste videli več pomembnih podrobnosti. Daljnogled ACULON T02 ima na lečah večslojno prevleko. Ta poveča prepuščeno svetlobo za oster pogled in živo sliko. Daljnogled je morda kompakten, vendar vključuje preskušeno Nikonovo tehnologijo, zato boste z njim videli več, kot ste si kadar koli predstavljali.

 

 

Ko ste zatopljeni v dogajanje, ne želite zamuditi ničesar. V daljnogled je vdelan obroč za ostrenje, ki je preprost za uporabo in s katerim lahko hitro spremenite pogled. Naj vam predstava, dogajanje ali razgled vzame dih, hkrati pa si brez težav približajte podrobnosti, ki so vam pomembne. Za večurno pozorno spremljanje koncertnega ali športnega dogajanja potrebujete udoben pripomoček. Z nastavki okularjev »obrni in potisni« lahko preprosto nastavite popolno razdaljo med okularjem in očesom – za golo oko ali če nosite očala. Nastavke okularjev hitro prilagodite svojim potrebam, nato pa se sprostite in uživajte v predstavi.

Redna cena:79,99 €

Povečava (x)

  10

Premer objektiva (mm)

  21

Zorni kot (realno/stopinje)

  5°

Zorni kot (navidezno/stopinje)

  47,2°

Zorno polje pri 1000 m (m)

  87

Premer leče okularja (mm)

  2,1

Relativna svetlost

  4,4

Razdalja očesa do okularja (mm)

  8,3

Bližnja razdalja opazovanja (m)

  3

Prilagoditev medzenične razdalje (mm)   56–72

Velikost DxŠxG (mm)

  87x104x34

Teža (g)

  195

 

 

Povezava do proizvajalcaCopyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki