Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA robotski sesalnik RR6871WH Explorer

Rowenta RR6871WH Exporer 20 je samostojni robotski sesalnik, ki obvladuje prah in umazanijo na trdih tleh. Odlikuje ga enostavno avtomatsko čiščenje, ki vključuje sesanje in pomivanje tal hkrati, kar postreže z izjemnimi rezultati. Kvalitetna tehnologija združuje uporabniku prijazen pripomoček, ki privede do popolnih rezultatov na različnih gladkih tleh.

 

Za odlične izkušnje čiščenje in ustrezne rezultate. Rowenta RR6871WH Explorer 20 je avtonomni sesalnik, ki združuje kvalitetno tehnologijo z aktivno glavno krtačo in stranskimi krtačami. Je odličen pri pobiranju blata, praha in umazanije na trdih tleh.

 

Enostavna uporaba s pomočjo 3 nastavitev čiščenjanaključno cikcakanje za zapletena območja in Random room nastavitev, kjer robot cikcaka v kratkih časovnih intervalih, dodatno vključuje Edge nastavitev, ki očisti kote in robove sten ter letev. Robot nudi gladko in varno čiščenje po zaslugi varne navigacije, ki jo vodijo senzorji, laserji in odbijač. Ta robotski sesalnik vsebuje sistem nastavitve s 7 programi na teden z ročno ali daljinsko uporabo, ter samodejno polnjenje baterije. 

 

Visok nivo čiščenja po zaslugi aktivne glavne krtače in dveh stranskih krtač. Narejen za učinkovito čiščenje kotov. Izjemne sesalne sposobnosti, ki poberejo ves prah. S svojo dodatno opremo, predvsem krpico, ima sedaj sposobnost sesanja in pomivanja tal hkrati in s tem odstranitev še tako majhnih delcev prahu.

 

Kompaktnost in obstojnost na dosegu roke. Podaljšana življenjska doba baterije po zaslugi litijeve tehnologije, ki omogoča do 150 minut uporabe.

 

Ponosni smo, da je letošnji naslov IZBRAN PRODUKT LETA 2020 prejel robotski sesalnik Rowenta Explorer.

Redna cena:349,90 €
Glasnost Do 65 dB(A)

Baterija

Litij-ionska, čas polnenja 6 ur

Čas delovanja 150 minut
Funkcije 7 programov na teden, 3 nastavitve čiščenja (naključno cikcakanje, Randoom room nastavitev, Edge nastavitev)
Posoda Posoda za prah 0,25 l

Dodatno

Vrtljiva glavna krtača, 2 stranski krtači, infrardeči senzorji, senzorji za stopnice, polnilna postaja, samopolnjenje, daljinski upravljalnik, dodani dve krpici za mokro čiščenje

Mere in teža 315 x 315 x 80 mm / 3,6 kg

Barva

Črna/modra

Garancija  2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki