Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik z vrečko RO7473EA Silence Force Allergy+ 5*

Sesalnik Rowenta RO7473EA »Silence Force Allergy+« uporablja vrečke s prostornino 4,5 litra in filter HEPA 11Silence Force ponuja vrhunsko zmogljivost in ekstremno tišino na dosegu roke, za čiščenje brez primere  s popolnoma novo ekskluzivno čistilno glavo Power Air v 2 položajih, ki zagotavlja popolne rezultate na vseh površinah, od trdih tal do tankih in debelih preprog, s številnimi izboljšanimi lastnostmi, ki dopolnjujejo popolni paket tega sesalnika.

 

Sesalnik z vrečo omogoča najkvalitetnejše sesanje prahu, saj vključuje popolnoma novo glavo za sesanje prahu Power Air s krtačo v dveh položajih, s čimer dosega rezultate globinskega čiščenja in preprosto drsenje na vseh površinah. Silence Force ponuja brezkompromisno udobje s hrupom na nivoju vsakodnevnega pogovora, samo 58 dB(A) pri obratovanju s polno močjo. S številnimi izboljšanimi karakteristikami, med drugim sistem EffiTech Motor za vrhunsko energetsko učinkovitost, novo ergonomsko ročico za največje udobje in veliko več, je Silence Force najtišji sesalnik kadarkoli.

 

 

Dodani nastavki


  • Mini turbo krtača   
  • Krtača za parket   
  • Nastavek za ozke reže      
  • Krtačka za oblazinjeno pohištvo


Redna cena:296,00 €

Moč

400 W

Glasnost do 58 dB

Filter

Trojna filtracija (vrečka Hygene+ + pena + filter EPA11)

Letna poraba električne energije 16 kW
Vrečka/posoda Vrečka Hygiene+
Dolžina električnega kabla  8,4 m

Dodatno

Krtačka POWER AIR z 2 pozicijama - različni nastavki in pripomočki, krtača za parket, Mini turbo krtačanastavek za težko dostopne špranje, krtača za oblazinjeno pohištvo, ergonomična ročica Ergo Comfort Silence s krtačko Easy Brush, motorni sistem EffiTech za boljše pobiranje prahu in manjšo porabo energije, teleskopska cev, radij delovanja 11 m

Mere 29,8 x 26,5 x 52,8 cm
Teža 8,9 kg

Barva

Rdeča
Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki