Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RH9490WO Air Force 560 Aqua

Brezžični sesalnik Rowenta RH9490WO Air Force 560 Aqua prinaša popolnoma nove dimenzije sesanja. Akumulatorski pokončni sesalnik Air Force 560 Flex s svojo iznajdljivo in prilagodljivo zasnovo popelje v novo dimenzijo, ki pobira prah do 5-krat dlje, pod nizkim pohištvom z neprekosljivimi zmogljivostmi in okretnostjo, za čiščenje brez napora! V kombinaciji z visoko sesalno močjo, 100 W, občutite čiščenje brez omejitev, da lahko zajamete prah v vsakem vogalu in pospravite svoj dom hitreje kot kdajkoli prej. Poleg tega odkrijte dodatno glavo za popolnoma nov način čiščenja zahvaljujoč pametnemu dizajnu, ki vsebuje novo glavo Aqua: idealen pripomoček, ki prihrani čas za brezskrbno čiščenje vsak dan. Sesalnik in čistilec v eni potezi s to priročno nastavitvijo vsebuje inovativno, visokotehnološko zasnovo, ki ponuja popolno čistilno rešitev. Gibanje nazaj in naprej poteka brez napora - tudi v vogalih - z globinskim čiščenjem, ki je namenjeno reševanju večjega nereda.

 

Nadgradite svojo izkušnjo čiščenja doma z aparatom Aqua Head za sočasno čiščenje z dvojnim delovanjem kjerkoli ga potrebujete. Čiščenje brez težav z nastavitvijo, ki prihrani čas, in s katero lahko sesate in obrišete z eno potezo. Povsod sledite prahu in v vsakem trenutku dosežite brezhiben dom z visoko sesalno močjo 100 W in litij-ionsko baterijo, ki se ponaša z impresivnimi 35 minutami avtonomije (nastavitev na ročnim max način delovanja). Ta brezžični sesalnik, hiter v ravnih linijah in okreten v kotih, je narejen tako, da navduši, z neprimerljivo zmogljivostjo in brezmejnim odnosom. Edinstvena glava z LED lučmi, ki ne pušča prahu nikjer in integrirane ščetke pokrivajo vsak centimeter vašega doma, od tal do stropa: parket, ploščice, preproge, pod nizkim pohištvom in popolno navigacijo okrog občutljivega pohištva. Ta model vsebuje komplet nastavkov za živalsko dlako, idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov, vključno z mini elektro krtačo.


Redna cena:399,90 €

Moč

Litij-ionska baterija 21,9 V

Čas delovanja do 35 minut
Čas polnjenja 3 ure

Raven hrupa

do 82 dB(A)

Kapaciteta posode 0,65 l

Sesalna glava

pravokotna Power Slim glava z LED osvetlitvijo
Dodatno Držalo vse v 1, 2v1 sesanje in mokro čiščenje hkrati, ciklonska tehnologija, motor brez krtačke, kazalnik časa delovanja, čistilni sistem s krtačo, mini motorna krtača, krtača za fotelje, pripomoček za špranje, krtača za preprosto čiščenje, polnilna baza
Kapaciteta posode za prah 0,65 l
Teža 5,66 kg

Barva

Modra/bela

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki