Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF kuhalnik Lono Sous vide cooker pro

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu.

 

Parni kuhalnik WMF Lono Sous vide cooker pro za pripravo mesa, rib in zelenjave. Opremljen z dvema bistvenima funkcijama gurmanske kuhinje: enkrat za kuhanje Sous-vide sta potrebna natančna nastavitev temperature in visoka temperaturna natančnost. 

 

 Imate možnost, da napravo uporabite za vedno bolj priljubljeno počasno kuhanjeSpremenljivo uravnavanje temperature omogoča razpon od 35°C do 90°C, timer deluje do 72 ur nežen čas kuhanja. Zahvaljujoč enostavnemu rokovanju z WMF, 6-litrski rezervoar za vodo iz Titana brez BPA. 

 

 Delovanje prek vrtljivega gumba je tudi priročen in enostavno berljiv LC-zaslon. Dva prosto nastavljiva programa zagotavljata popolno kuhanja v vsakem trenutku. Elegantno ohišje in 3 litrski počasi vstavljeni kuhalnik sta narejeni iz visokokakovostnega Cromargan.

 

Prednosti parnega kuhalnika WMF Lono:

 

  • Funkcija 2v1
  • Rezervoar za vodo s prostornino 6 litrov
  • Spremenljiva nastavitev temperature od 35°C do 90°C
  • Funkcija časovnika do 72 ur kuhanja
  • LCD zaslon
  • Dolžina kabla 1,2 m
Redna cena:289,99 €
Moč

1500 W

Prostornina 6 l

Dodatno

LCD zaslon, 72 urni časovnik, indikatorska lučka za kuhanje in programe

Mere in teža
32,5 x 39,5 x 15,5 cm / 4,9 kg

Barva

Srebrna/črna

Garancija  2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki