Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF termo vrč za kavo Impulse 1l Inox

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

 

Termo vrč z steklenim jedrom in samodejnim zapiranjem za kavo ali čaj. Kakovost in funkcionalnost sta kombinirani v trendnem vrču v kovinskem dizajnu iz nerjavečega jekla. Zahvaljujoč izolacijski funkciji ThermaPro ohranja pijačo toplo na več kot 70°C in hladno za hladne pijače do 24 ur. Vrč je popolnoma tesen, stekleni vložek pa lahko zamenjate tako, da odstranite nastavitveni vijak na dnu. 

 

Vakuumski vrč za kavo iz serije WMF Impulse se zdaj ujema z nenehnim trendom k sijočim kovinskim poudarkom za mizo. V brezčasnem nerjavečem jeklu je 1 litrski vrč prava paša za oči. Seveda, ne da bi pri tem žrtvovali funkcionalnost: zahvaljujoč samodejnemu zapiranju lahko posodo za kavo brez težav upravljate le z rahlim dotikom na pokrovu in s kakovostnim steklenim vložkom ohranja pijače bodisi vroče ali hladne, odvisno od vašega okusa. 

 

 S podrobnostmi iz plastike, Cromargan® in silikona je vakuumski vrč za kavo še posebej robusten, tako da boste v svojem novem trendu uživali dlje časa. Z njim lahko uživate v vročih in hladnih napitkih, edinstven sistem pa zagotavlja 100-odstotno neprepustnost.

Redna cena:99,99 €

Material

Cromargan nerjaveče jeklo 

Prostornina 1 l

Dodatno

Ročno pranje, višina 28,5 cm

Barva

Srebrna

Mere 

17,9 x 28,5 cm

Garancija 2 leti


Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki