Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF 4 delni set posod Saphir

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. 

 

Posodo WMF odlikuje kakovost, prefinjen dizajn in dolga življenjska doba. Posoda WMF Saphir se ponaša s širokimi izlivnimi robovi, ki omogočajo odlivanje brez kapljanja, patentirano tehnologijo Cool +, ki učinkovito zmanjša prenos toplote iz lonca na ročaj.


4-delni set WMF loncev Saphir so primerni za vse vrste kuhališč, vključno z indukcijo. Posebnost je tudi TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija, ki zagotavlja enakomerno distribucijo toplote in daljše shranjevanjem toplote za energetsko učinkovito kuhanje. Posoda je izdelana iz Cromargan poliranega nerjavečega jekla 18/10, lahko se jo pere v pomivalniem stroju. Set posode sestavljajo: 4 posode različnih velikosti in kapacitet (lonec 20 cm ter visoki lonci 16 cm, 20 cm, 24 cm) vključno s steklenimi pokrovi.

Redna cena:229,00 €

Material

Cromargan 18/10 polirano nerjaveče jeklo

Set

4 kosi

Komplet vsebuje

Lonec 20 cm + pokrov, visoki lonec 16 cm + pokrov, lonec 20 cm + pokrov, lonec 24 cm + pokrov

Dodatno

Pralno v pomivalnem stroju, primerno za steklokeramična kuhališča, plinska kuhališča, električna in indukcijska kuhališča, ognjevarna, odporna na temperature (do 250°C brez pokrova ali 180°C s pokrovom), TransTherm-Allherdboden patentirana talna konstrukcija 

Barva

Srebrna

Teža

3 kg

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki