Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA sesalnik z vrečko RO6899EA Silence Force 4*

Sesalnik Rowenta RO6899EA »Silence Force 4*« omogoča izjemno učinkovito čiščenje brez težav z izjemnimi rezultati. Ta robustni sesalnik z vrečko s kapaciteto XL (4,5 l) predstavlja izjemno močno delovanje na dosegu roke. 

 

V enem izjemnem paketu združuje napredno filtracijo, izjemno sesanje in kapaciteto XL, Silence Force Allergy+ je robustni sesalnik v samem vrhu svojega razreda. Nova močna in zelo učinkovita sesalna glava odstrani sprijeto umazanijo in velike polite madeže z najboljšim delovanjem v razredu za preproge in trda tla.

 

Napredna tehnologija prinaša filtracijo na dveh nivojih in ujame 99,98 % posesanega prahu. Vrečka Hygiene+ pa omogoča popolno filtracijo in izboljšano higieno, saj pri sesanju preprečuje nastajanje oblakov prahu. Posebej oblikovan za sesanje vseh tipov prostorov, vključuje posebne nastavke za celovite rešitve pri čiščenju.

 

Sesalnik odlikuje:

 

  1. učinkovitost odstranjevanja prahu na trdih površinah,
  2. stopnja emisije prahu.
Redna cena:200,00 €
Moč

450 W

Glasnost 69 dB

Prostornina

4,5 l

Vrečka/posoda Hygienic+

Dodatno

Integrirana ščetka, krtača za ozke reže, krtača za oblazinjeno pohištvo, nastavek za parket, Mini Turbo krtača za živalsko dlako, nastavek za čiščenje špranj PRECISION FLEX

Dolžina električnega kabla 6,2 m
Mere 47,7 x 27,3 x 26,1 cm
Teža 6,95 kg

Barva

Črna/rdeča

Garancija

2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki