Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

WMF spiralni rezalnik Kult X 3N

Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. 

 

Sekljalnik WMF spiralni rezalnik Kult X 3N idealen za hitro in enostavno pripravo zdrave zelenjave, testenin, solat in okrasnih sadnih in zelenjavnih prilog. Vključuje 3 izredno ostre rezalne vložke s tehnologijo WMF perfect cut za tagliatelle (približno 9 mm), linguine (približno 5 mm) in špagete (približno 3 mm). Vključno s praktično posodo za zbiranje 1,25 l.

 

Visokokakovostno mat ohišje Cromargan® z odstranljivo prozorno odprtino za polnjenje. Enostavno čiščenje - vsi odstranljivi deli so pomivalni stroj. Varno rokovanje zahvaljujoč notranji rezalni enoti.

 

Funkcija otroške ključavnice - deluje samo z odprtino za polnjenje. Visoka stabilnost z namestitvijo proti drsenju na delovnem območju. Z integriranim navitjem kabla za udobno namestitev kabla v napravi. 

Redna cena:89,99 €

Moč

80 W

Posoda

1,25 l

Dodatno

Ohišje iz nerjavečega Cromargan jekla, 3 vložki iz Cromargan nerjavečega jekla, prenosna posoda, vsi deli pralni v pomivalnem stroju

Mere in teža

32,6 x 22,5 x 17,5 cm / 1,83 kg

Barva

Inox/črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki