Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

KRUPS kavni aparat EA816170 Espresseria bel

Izkusite bistvo espressa od zrnja do skodelice z aparatom KRUPS EA816170 Espresseria. Uporaba tega povsem avtomatskega aparata za espresso je povsem preprosta, saj ima uporabniku prijazen in razumljiv LCD zaslon za popoln nadzor nad kavnimi pijačami. Nadzor nad mletjem omogoča popolno konsistenco glede na želene pijače, ki segajo od espressa polnega telesa do izvrstne dolge kave. Šoba za paro je pika na i pri širokem naboru pijač, saj boste lahko kar doma uživali v izjemno penastem cappuccinu. Uživajte v popolnem espressu povsem enostavno.

 


Popolno pripravo okusnega Espressa omogoča tehnologija QUATTRO FORCE:


UltraFlat vertikalni pritisk: hidravlični valj omogoča ustrezno tlačenje kave. Sila, s katero deluje sistem tlačenja UltraFlat, je zato zelo visoka, kar zagotavlja uravnotežen in okusen espresso.

 

Optimalno varjenje kave: kombinacija Thermoblock tehnologije KRUPS s 15-barsko črpalko, ki hkrati aktivira hidravlični del naprave in pripravi espresso.

 

Mlinček Activspeed: novi mlinček KRUPS Active Speed je narejen tako, da med delovanjem zagotavlja visok upor. Mlinčki so bili razviti tako, da opravijo do 280.000 ciklov brez napake.

 

Samodejno čiščenje: aparat se po vsaki uporabi samodejno izprazni. To omogoča, da iz aparata odteče vsa odvečna voda in zagotavlja dolgo življenjsko dobo Thermoblock-a.

Redna cena:399,90 €

Moč

1450 W

Tlak 15 barov
Vzdrževanje

Program za odstranjevanje vodnega kamna, samočistilna funkcija

Dodatno

Uporabniku prijazen in razumljiv LCD-zaslon, Aqua filtrirni sistem, patentiran kompaktni sistem Thermoblock (CTS), kovinski mlinček za mletje kave (3 stopnje), posoda za penjenje mleka, 1,7 l rezervoar za vodo in 260 g posoda za kavna zrna, avtomatski izklop, odstranljiv pladenj za odcejanje
Dimenzije 24,5 x 36,5 x 33 cm
Teža 7,2 kg

Barva

Bela

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki