Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL cvrtnik FR314030 Super Uno Standard

Cvrtnik Tefal FR314030 »Super Uno Standard« boste lažje kot kdaj koli prej uživali hrustljavo, okusno ocvrto hrano iz udobja lastnega doma. Ta električni cvrtnik z veliko zmogljivostjo za do šest oseb, ki do popolnosti pripravi do 1,5 kg vseh vaših najljubših prigrizkov. Odstranljivimi deli varni za čiščenje v pomivalnem stroju.

 

Odstranljivi deli varni za čiščenje v pomivalnem stroju

Odkrijte bolj priročno izkušnjo cvrtja iz udobja lastnega doma s snemljivimi deli, varnimi za čiščenje v pomivalnem stroju in pametnimi funkcijami, za okusne rezultate brez težav.

 

Enostavno čiščenje

Odstranljiva posoda in pokrov omogočata čiščenje brez napora, z materiali, ki so varni v pomivalnem stroju, in enostavno neoprijemljivo oblogo.

 

Zmogljivost za vso družino

Uživajte v velikih porcijah za do 6 ljudi, ki so dovolj tudi za večje družine. Cvrtnik s prostornino 2,2 l olja in do 1,5 kg sestavin.

 

Filter proti vonjavam

Dolgotrajni zamenljivi ogljikov filter zmanjša vonjave med kuhanjem, za okusne obroke z minimalnimi vonjavami, ki napolnijo vaše domače okolje.

 

Pametna oblika

Vsi užitki cvrtja  brez nereda: sistem ročaja gor/dol košarice vam omogoča, da dvignete košaro iz olja, ne da bi pri tem dvignili pokrov, za kuhinjo brez umazanije in brizganja.

 

Pametne karakteristike

Vrhunski enostaven pripomoček za globoko cvrtje, z vgrajenim digitalnim časovnikom, oknom za enostavno spremljanje in spremenljivo kontrolo temperature do 190°C za popolne rezultate.

Redna cena:121,00 €

Moč

1600 W

Funkcije

Vgrajen digitalni časovnik, ohranjanje toplote, on/off stikalo, indikatorska lučka

Kapaciteta hrane

1,5 kg

Kapaciteta olja

2,2 l

Dodatno

Odstranljiva posoda in pokrov omogočata čiščenje v pomivalnem stroju, filter proti vonjavam, plastični pokrov

Dimenzije 37,5 x 27,5 x 28,5 cm

Teža

3,31 kg

Barva

Bela

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki