Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

OPTIMA pečica PIZZA EXPRESS NAPOLI - črna

Električni pekač za pico Optima Pizza Express Napoli je miniaturna različica profesionalne pečice, ki jo najdete v vsaki tradicionalni italijanski piceriji. Vključite jo v kuhinjo in jo spremenite v pravo napolitansko picerijo.

 

Domačo pečico za pice Optima Pizza Express Napoli je zasnoval Gabriele Ferrari in ga izdelal v slikoviti italijanski Modeni. Njegova edinstvena oblika se ponaša v retro slogu in te premakne naravnost iz predmestja Neaplja. Kompaktna velikost in impresivna oblika se odlično prilegata v vsako kuhinjo, tako sodobno kot klasično.

 

V naši pečici boste pripravili ne samo pico, ampak tudi druge italijanske specialitete, kot so pite, grissini in zavitki. Dva grelna elementa (spodaj in zgoraj) segrejeta notranjost do cca 350°C v samo 10 minutah! To je temperatura, ki jo dosegajo profesionalne, velike pečice za pice. Potrebujete samo 4-5 minut in vaša pica je pripravljena.

 

Podlaga iz šamota bo odvedla odvečno vlago iz testa, zaradi česar je dno pice sveže in odlično pečeno. Začinite jo lahko po svojem okusu. Aroma in prepoznaven okus pice iz tradicionalne peči bosta zagotovo prišla do izraza. Ključ do okusne pice je hitra peka (le nekaj minut) pri zelo visoki temperaturi (do cca 350 stopinj Celzija), s čimer se nadev ne bo izsušil.

 

Domače pečice običajno ne dosežejo dovolj visoke temperature, medtem ko pekač Optima zagotavlja enake rezultate kot nekatere izmed najboljših krušnih peči v Neaplju. Pečica Optima Pizza Express Napoli je bila izdelana v Italiji v majhnem družinskem podjetju. Podjetje še vedno proizvaja pečico praktično z nespremenjeno obliko več kot 20 let.

 

Optima Pizza Express Napoli je preprosto najboljša domača pica pečica na svetu! Kot edina na trgu se proizvaja 100% v Italiji!

Redna cena:149,99 €

Moč

1200 W

Funkcije

Termostat (3 stopnje) in indikator delovanja (rdeča lučka)

Dodatno

Lesen pladenj za pico

Dolžina napajalnega kabla 1,5 m

Barva

Črna

Premer 31 cm
Dimenzija 37,5 x 39 x 27 cm
Teža 5,7 kg
Garancija 1 leto

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki