Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

TEFAL aparat za mletje mesa NE685838 HV8 Plus

Aparat za mletje mesa Tefal NE685838 »HV8 Plus 11v1« popolno in hitro mletje za meso. Aparat za mletje mesa nudi najboljše zmogljivosti z vsestranskimi možnostmi. 

 

Tefal NE685838  je izjemno zmogljiv (2000 W) vsestranski mlinček za meso, ki ga lahko zahvaljujoč vsestranskim funkcijam uporabite za pripravo mesnih kroglic, kotlet, klobas in prilog. Prihranite čas v kuhinji s priročnimi dodatki za stranske jedi in solate. 

 

Mlin za meso lahko zahvaljujoč 2000 W motorne moči predela do 2,6 kg mesa na minuto. Ta mlinček za meso je na voljo s petimi nastavki: za hitro mletje in rezanje zelenjave, sira ali čokolade in nastavek za pripravo klobas in hrenovk. Mlinček za meso ima izredno varen sistem za obratno smer vrtenja: smeri ni mogoče naključno nastaviti, zato je motor zaščiten pred obrabo. 

 

Zahvaljujoč trem rešetkam je fino, srednje in grobo mleto. Zahvaljujoč integriranemu prostoru za shranjevanje pripomočkov in kabla neposredno na mlinčku omogoča, da vsi deli ostanejo skupaj. To bo olajšalo pospravljanje, pa tudi uporabo. Praktični ročaj za priročno prenašanje. 

Redna cena:180,00 €

Moč

2000 W

Funkcije

Fino, srednje ali grobo mletje (3 rezalne plošče), 5x stožci, 4x nastavek (za pripravo mesnih kroglic, za pripravo klobas, za mletje mehkega sadja, za drobljenje in rezanje)

Zmogljivost

2,6 kg/min

Dolžina el. kabla

1,2 m

Mere 33 × 16 × 36,5 cm
Teža 4,58 kg

Barva

Črna

Garancija 2 leti

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki