Uporabnik
Geslo
Prijava

Dobrodošli v Pikto!

Smo B2B trgovina za prodajo fotografske opreme.

Iskanje

ROWENTA pokončni sesalnik RY7777WH Clean & Steam Revolution

Pokončni sesalnik Rowenta RY7777WH Clean & Steam Revolution ponuja inovativno rešitev za čiščenje površin brez umazanije in prihranek časa. Zahvaljujoč ekskluzivni sesalni glavi, tla najprej posesa, nato čisti s paro, vse v eni potezi. Rezultat je izreden, dezinfiziran način čiščenja, ki je popolnoma prilagojen različnim vrstam gladkih površin. Rezervoar za vodo je snemljiv  za bolj udobno čiščenje dan za dnem. Ima prostornino  posode za prah 0,3 l in prostornino posode za vodo 0,47 l.


Ta inovativni pokončni sesalec sesa in čisti s paro trdna tla z eno potezo, z uničenjem 99 % bakterij in tako ohranja zdravo/prijazno okolje. Ekskluzivna glava za sesanje Dual Clean & Steam je tako oblikovana, da odraža seveda gibanje, za procese brez napora, ki v najkrajšem času očisti tla. Uporabite  pripomoček "Ultra Glider", ki se enostavno pritrdi na glavo, kar omogoča preprosto drsenje po preprogah. S tem dodatkom vaše preproge osvežite z močno paro v eni potezi.

 

Prednosti sesalnika  Rowenta RY7777WH Clean & Steam Revolution:

 

  • Napredna Ciklonski Tehnologija omogoča popolne rezultate na vseh vrstah tal. S svojimi posebnimi nastavki za tepihe, Clen & Steam sesa in osvežuje tepihe na enostaven način.
  • Clean & Steam: popolna učinkovitost brezmejnega čiščenja v eni potezi.
  • Popolna para  za vse vrste tal (laminati, vinil, parket, ploščice, tepih ...), uporabniki lahko spremenijo pretok pare v izbrano nastavitev.
  • Difuzor eteričnega olja.

 

Redna cena:357,00 €

Moč

1500 W

Čas ogrevanja

30 sek

Sesalna glava

DUAL CLEAN & STEAM sesalna krtača spremlja sesanje naprej - nazaj

Raven hrupa 83 dB(A)

Kapaciteta posode

0,3 l

Kapaciteta rezervoarja za vodo

0,47 l

Dodatno

Ciklonska tehnololgija, 3 kasete proti vodnemu kamnudodatek "Ultra-Glider,  primerno za vse vrste tal + trde površine, priložene 4 mikro-krpice, zaščita za sesalno glavo, podstavek za shranjevanje, 20 tablet za difuzor eteričnega olja,  čas čiščenja do 30 minut

Dolžina kabla

8 m

Dimenzije

25,9 x 31,2 x 119 cm

Teža 4,9 kg

Barva

Bela/modra

Garancija 2 leti

 

 

 

Povezava do proizvajalca



Copyright © 2024 Grafo d.o.o. | Piškotki